Haberler

Gölbaşı'nın Sorunları Çözüm Önerileri Ele Alındı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekilleri, Gölbaşı ilçesinde kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekilleri, Gölbaşı ilçesinde kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

Gölbaşı Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıya TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Sencer, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, kurum müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Milletvekillerinin her fırsatta kendilerini ziyaret ettiklerini ancak düzenlenen bu toplantıyı çok önemsediklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan, yapımı devam eden projeler hakkında bilgeler verdi.

İlçenin sorunlarını dile getiren başkan Özdemir, "İlçe olarak AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi döneminde Ahmet Aydın'ın ve milletvekillerimizin desteklerini gördük. Yeni görevi münasebetiyle gerek ilimize ve ilçemize daha büyük katkılarının olacağından eminim. Bu vesileyle düzenlenen toplantıya katılımlarından Milletvekillerine, İlçemiz Kaymakamına ve bütün davetlilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gölbaşı ilçesini yakından ilgilendiren bir toplantıya ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını belirten Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ise, ilçeye yapılan yatırımlardan ötürü emeği geçen herkese teşekkür etti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında; " 1 Kasım seçiminde milletin iradesi bir kez daha tecelli etti ve milletimizin büyük desteği AK Parti'yi yine iktidara taşıdı. Bizleri iktidara taşıyan milletimize karşı sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Adıyaman milletvekilleri olarak bizde bu bilinçle meclis çalışmalarından arta kalan her fırsatta ilimize gelmeye, hemşehrilerimizle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Üç günlük Adıyaman programımızda il merkezi ve üç büyük ilçemiz olan Kahta, Besni ve Gölbaşı ilçelerimizde geniş katılımlı istişare toplantıları düzenledik. İlimizi ve ilçelerimizi masaya yatırdık. Bugünde Gölbaşı ortak paydasında bir arada olduk. Gölbaşı ilçemize yapılanlar, yapımı devam edenler, yapılması gerekenler ve sorunları ele aldık. Bu toplantılar toplantı olsun diye yapılan toplantılar değil. Diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte notlarımızı aldık. Ankara'da bunun yakından takipçisi olacağız. Adıyaman'da hizmet atağını nasıl artırabilirizin hesaplarını yapıyoruz. Yapmış odlumuz bu toplantıyı yıl içerisinde en az iki kez yapıp durum değerlendirmesi yapacağız. Hep birlikte ilimiz adına elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olcağız. Ben Gölbaşılı hemşehrilerimize ve bugün toplantıyı organize eden ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve bütün katılımcılara milletvekili arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum müdürleri, kendi alanlarıyla ilgili bilgiler verip, ilçeyle ilgili taleplerini dile getirirken, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de kendilerini tespit etmiş oldukları sorunları dile getirdiler. Kendilerine yöneltilen sorunları yanıtlayan ilimiz milletvekilleri sorunlarla ilgili gerekli notları aldıklarını ve Ankara'ya döner dönmez bu sorunlarla ilgili çalışma başlatacaklarını ifade ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title