Haberler

Gıda Depolama ve İmalat Alanındaki Gelişmeler Yatırımcılarla Paylaşıldı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız gıda depolama ve imalat alanındaki gelişmeleri yatırımcılar ile paylaşmak için Ticaret Borsası konferans salonunda bir toplantı düzenledi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız gıda depolama ve imalat alanındaki gelişmeleri yatırımcılar ile paylaşmak için Ticaret Borsası konferans salonunda bir toplantı düzenledi.

Nevşehir Ticaret Borsası'nda yatırımcılarla bir araya gelen NTSO Başkanı Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı Salaş, gıda imalat ve depolama alanı ile ilgili şimdiye kadar yapılanlar ve merak edilenler hakkında bilgi verdi. NTSO Başkanı Parmaksız,"Nevşehir'in kısır ticari hayatını canlandırmamız lazım. Bu da ancak büyük kümelenmelerle, büyük işyerleri ile olur. Ürünlerimize katma değer katarak daha fazla kazanabiliriz, katma değer katmak için gerekli şartlardan birisi fiziki ortam biz bu adımlardan birini atıyoruz. Kapımız herkese açık" diyerek 5 Temmuz'a kadar yatırımcıları gıda imalat ve depolama alanında yer almaya davet etti. Parmaksız, "Oda ve borsa öncülüğünde depolama alanları, zahire pazarı, gıda imalat alanlarında beklenenin üzerinde bir talep aldık, bu ortamda bu kadar yatırım talebi almak bizleri şevke getirdi ve çalışmalarımıza hız verdik. Birlik ve beraberliğimiz bu konuda bizim en büyük gücümüz, bu birlik ve beraberliğimizle inşallah bu tesisleri hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yapmayı düşündüğümüz bölge malumunuz Göre Belediyesi sınırları içerisinde ve Mayıs ayında Göre Belediyesi bu bölgeyi meclis kararından geçirerek sanayi bölgesi olarak ilan etti. Göre Belediyesi buranın sanayi bölgesi ilan edilmesi için uygun olup olmadığını 8 tane kuruluşa sormak zorunda idi ve hepsinin takibini yaptık en son toprak kurulundan da cevabı alarak bu süreci tamamladık. Önümüzdeki günlerde de imar planının çalışmalarına başlıyoruz. Bu arada TOKİ ile bir ön anlaşma imzaladık. Odamız ve Borsa adına istimlakı TOKİ yapacak, binaların yapım aşamasında tekrar TOKİ ile bir anlaşma imzalayıp buraları sizlere anahtar teslimi vermeyi hedefliyoruz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Parmaksız Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title