Haberler

Genç İşadamlarından Belediye'ye Ziyaret

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Kendilerini kabul etmesi nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür eden Turan, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. TÜGİAD'ın 840 üyeyle ulusal ve uluslararası çapta önemli bir görev yürüttüğünü belirten Turan, derneklerinin Ege Bölgesi'nde daha etkin olması için çalıştıklarını, bu kapsamda yerel yönetimlerle de işbirliği içinde olmayı hedeflediklerini söyledi. Manisa'daki değişimin göze çarptığını da sözlerine ekleyen Turan, çalışmaları nedeniyle Başkan Ergün'ü tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

"SOSYAL IÇERIKLI PROJELERE AĞIRLIK VERİYORUZ"

Manisa Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum örgütleriyle de işbirliği içinde olmayı ilke edindiklerini ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Manisa Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Ergün, kentin kalkınması ve kasaba havasından kurtulması için ilk günden itibaren sosyal içerikli projelere ağırlık verdiklerinin altını çizdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Musa Turan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title