Haberler

Gediz'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis seçimleri yapıldı.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis seçimleri yapıldı.

Gediz Öğretmen Evinde İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz başkanlığında yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısına, Köy muhtarları, İl Genel Meclisi Üyeleri ile bazı daire amirleri katıldı.

Toplantıda, gündem gereği; 1.ve 2. Meclis Başkan Vekili, 2 Adet Katip Üye, Plan ve Bütçe Komisyonu ve Birlik Encümeni seçimleri yapıldı.

Birlik Encümenliğine İl Genel Meclisi Üyelerinden Hayri Öztürk ve Bünyamin Özer ile Köy Muhtarlarından Saruhanlar Köyü Muhtarı Özay Yağız ve Kayacık Köyü Muhtarı Abdullah Keskin seçildi.

Gediz Kaymakamı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından 2013 yılı faaliyetleri anlatıldı ve 2013 yılı kesin hesabı okunarak ibra edildi.

Birlik üyelerine, 2014 yılında köylerde yapılması planlanan işleri de anlatan Gediz Kaymakamı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mehmet Yılmaz, şu şekilde konuştu:

"KÖYDES, Özel İdare'den gönderilen ödeneklerle ve birliğimizin kendi imkanları ile geçmiş yıllarda olduğu gibi 2014 yılında da köylerin alt yapı çalışmaları kapsamında, yol, içme suyu ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam edecek. İmkanlar dahilide bazı köylere de çocuk oyun parkları kurulacak."

Geçen dönem Birlik Meclisi ve Encümen Üyesi olan İl Genel Meclisi Üyesi Halil İbrahim Karahan, Suat Bilgili, Eray Pektaş ve Çukurören Köyü Muhtarı Mustafa Çelik'e yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı Gediz Kaymakamı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından Teşekkür Belgesi verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title