Haberler

Gaziantep'te 'Huzur' Toplantısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından; mahalle muhtarları, cami imamları ve öğretmenler ile beraber 'Huzur' toplantısı düzenlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından; mahalle muhtarları, cami imamları ve öğretmenler ile beraber 'Huzur' toplantısı düzenlendi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Huzur' toplantısına Gaziantep Emniyet Müdürü Yardımcıları, mahalle muhtarları, cami imamları ve öğretmenler katıldı.

Toplantıda, kentin sorunları ele alınırken, ilçede yaşanan asayiş olaylarının önlenebilmesi için neler yapılacağı tartışıldı.

Gaziantep Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağlı Ruh Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Durak tarafından katılımcılara madde bağımlılığın önlemleri ile ilgili sunum yapıldı. Daha sonra kürsüye çıkan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Ali Ergün, suç olayları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ergün, huzur toplantıları düzenlemelerinin amacının muhtarların, imamların ve okul yöneticilerinin sıkıntılarını dinlemek ve görüşlerini almak olduğunu belirterek, "Mahalle halkı ve muhtarların polis ekiplerimizi tanıması ve polis ekiplerimizin bulundukları bölgelere hakim olabilmeleri için bölge ekiplerimizi değiştirmiyoruz. Muhtarlardan da isteğimiz polis memurlarımızı tanıyın, hatta telefonlarını alın ve bir olay anında bire bir ekiplerimizle görüşün" dedi.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title