Haberler

Gazeteci Çapraz'ın Mutlu Günü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görev yapan gazeteci Erkan Çapraz, görkemli bir düğünle Şemdinlili Şükran Avcı ile hayatını birleştirdi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görev yapan gazeteci Erkan Çapraz, görkemli bir düğünle Şemdinlili Şükran Avcı ile hayatını birleştirdi. Çapraz'ın nikah şahitliğini milletvekili Aysel Tuğluk yaptı.

Çapraz'ın Yeni Mahalle'de bulunan evinin önünde yapılan görkemli düğüne, aralarında DTK Genel Başkan Yardımcısı ve Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk, BDP Genel Başkan Yardımcısı Hamit Geylani, BDP Hakkari Milletvekilleri Adil Kurt, Esat Canan, Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabih Kayhan Hakkari Baro Başkanı Kutbettin Bayazit, Hakkari ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerin de bulunduğu binlerce kişi katıldı.

AYSEL TUĞLUK NİKAH ŞAHİDİ OLDU

3 gün 3 gece süren düğünde Yüksekova'daki müzisyen ve sanatçıların yanı sıra İran ve Irak'tan davetli olarak gelen çok sayıda sanatçı da sahne aldı. Düğünde yapılan resmi nikah töreninde damadın nikah şahitliğini DTK Genel Başkan Yardımcısı ve Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk yaparken, gelinin nikah şahitliğini de İstanbul'dan gelen davetlilerden Serpil Öztürk yaptı. Çiftin nikahını Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora kıydı.

Tuğluk ikinci kez nikah şahitliği yaptığını belirtirken, düğüne katılan milletvekilleri ve davetliler saatlerce Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekerek eğlendi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erkan Çapraz Yüksekova Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title