Haberler

Gased'den Konser ve Şiir Dinletisi

Gaziantep Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği ile Suzidil Musiki Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Şiir Dinletisi ve Türk Sanat Müziği konseri büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği ile Suzidil Musiki Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Şiir Dinletisi ve Türk Sanat Müziği konseri büyük ilgi gördü.

Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde sunumunu Kemal Polat'ın yaptığı Şiir dinletisi ve Türk Sanat Müziği Konserinde Gased üyesi şairler kendi şiirlerini okurken Ahmet Fakı yönetimindeki Suzidil Musiki Derneği üyesi müzisyenler ve korosu Türk Sanat Müziği şarkılarından örnekler icra ettiler.

Gaziantep Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği Başkanı Ali Atalar, bu Türk sanatsal etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğine dikkat çekerek, "Gaziantep Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği olarak belirli periyotlar arasında sanatsal etkinlikler düzenliyoruz. Her ayın ilk cumartesi günü Şiir dinletisine ara vermeden dört yıldan beri devam ediyoruz. Kendi üyelerimizin resim, fotoğraf, heykel gibi çalışmalarını da sergileyerek kentimizin kültür hayatına katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Bu günde kentimizin önemli müzik derneklerinden birisi olan Suzidil Musiki Derneği ile ortaklaya bir etkinlik düzenledik ve yoğun ilgi gördük. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Gaziantep Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği yaptığı sanatsal etkinliklerinin aralıksız devam ettiği ve önümüzdeki günlerde 'GASED Büyük Ödülü" töreninin yapılacağı bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Polat Ömer Ersoy Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title