Haberler

"Gap Oskarları" Ödül Töreni

Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen "GAP Oskarları"nın ödül töreni Şanlıurfa'da yapıldı.

Hilton Garden Inn Otelde bu yıl 9'uncusu düzenlenen törende müzik, iş, siyaset, yerel ve ulusal basında başarılı görülen yazar, gazeteci, belediye başkanı, kaymakam ve iş adamlarının ödülleri dağıtıldı.

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, törenin açılışında, bu yılki ödül törenini Şanlıurfa'da yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, törene katılan meslektaşlarına ve davetlilere teşekkür etti. Daha sonra ödül törenine geçildi.

Cemiyet tarafından yılın bakanı seçilen ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle törene katılamayan Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in ödülünü AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in ödülünü de Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü Abdülkadir Kaya aldı.

Törende sanatçı Ferhat Göçer, gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak, Serdar Arseven ile TV programı yapımcısı Latif Şimşek, Erkan Tan ile Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin, Diyarbakır, Kilis, Siirt, Şırnak ve Kahramanmaraş'ta görev yapan basın çalışanlarına ödülleri verildi.

Yılın kaymakamı seçilen Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir ile yılın belediye başkanı unvanına layık görülen Gaziantep'in Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da ödül aldı.

Törende ayrıca yılın gazetecisi seçilen Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer ile çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcisine de ödülleri verildi.

Törene, Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan ile Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan katıldı.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Zeynel Abidin Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

title