Haberler

Eyüphan Aydın'da Kaza Yaptı

Arabesk müziğin sevilen ismi Eyüphan ve fotoğraf sanatçısı Veysi Akkaya, Aydın'da geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralandı.

Arabesk müziğin sevilen ismi Eyüphan ve fotoğraf sanatçısı Veysi Akkaya, Aydın'da geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; sesi ve tarzı ile Azer Bülbül'e benzetilen Arabesk müziğin sevilen ismi Eyüphan Kesimci ve fotoğraf sanatçısı Veysi Akkaya, Eyüphan'ın Denizli'de katılacağı işyeri açılışı ve yeni klip çalışması için önceki gün akşam saat 22.00 sıralarında İstanbul'dan karayolu ile yola çıktı. Akkaya'nın kullandığı araç dün sabah saat 06.55'te İzmir-Aydın otobanı Aydın gişelerine 1 kilometre kala önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun arkasına saplanan araç hurdaya döndü.

Kazada ağır yaralanan Eyüphan ve fotoğraf sanatçısı Veysi Akkaya, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Eyüphan ve Akkaya, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azer Bülbül Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title