Haberler

Esteticare'de Kadınlar Günü Kutlaması

Özel Esteticare Tıp Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bayan çalışanlarını unutmadı.

Özel Esteticare Tıp Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bayan çalışanlarını unutmadı.

Estetik ve plastik cerrahi işlemlerinin yanı sıra medikal estetik, saç dökülmesi, diş tedavisi, lazer epilasyon, cilt yenileme-gençleştirme, zayıflama ve cilt bakımı gibi alanlarda hastalarına çözümler sunan Özel Esteticare Tıp Merkezi, bayan çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Dolu dolu 11 yıldır sağlıklı estetik ve güzelleşme ilkesinden taviz vermeden yenilikleri de takip ederek hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Prof. Dr. Mesut Özcan, "Bu toplumun kadınları emekçidir, yuva yapıcıdır, en önemlisi anadır, yardır, dosttur ve candır. Kadınlarımız etrafına saçtığı ışık ile hayata farklı güzellikler katar. Özel Esteticare Tıp Merkezi çalışanlarının yüzde 70'i bayandır. Çalışan kadınlarımızın hayatlarımıza kattığı güzellikler için hepsine teşekkür ediyorum. Herkes çalıştığı bu kurumu benimsemiş durumda. Bu da tabi bizim gelişimimize büyük katkı sağlıyor" diye konuştu.

Çalışan bayan personeli tek tek tebrik eden Prof. Dr. Mesut Özcan, kesilen pastanın ardından çeşitli hediyelerle günlerine mutluluk kattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title