Haberler

Espiye Belediyesi Feshane Şenliklerine Katılacak

Espiye Belediyesi'nin Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Giresun Günleri"ne katılacağı bildirildi.

Espiye Belediyesi'nin Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Giresun Günleri"ne katılacağı bildirildi.

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşayan gurbetçilerin kaynaşmasının sağlanması ve Espiye'nin kültür, sanat ve turizm yönünden en iyi şekilde tanıtılması için, her yıl özveriyle stant hazırladıklarını söyledi.

Üç gün sürecek etkinliklerde açılacak stantta yöresel yemekler, yöresel ve otantik eşyalar, ilçeyi tanıtan resim sergileri ve broşürler bulunacağını ifade eden Karadere, "İlçemizin en güzel şekilde tanıtımının yapılacağı bu etkinliklere, tüm hemşehrilerimizi ve İstanbulluları, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü daha yakından görmek isteyen herkesi davet ediyorum" dedi.

Bu yıl 6'ncısının gerçekleştirileceği "Giresun Günleri"nin 18 Mayıs 2012 tarihinde Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayacağı, etkinliğin 20 Mayıs'a kadar süreceği bildirildi.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Espiye Belediyesi Erhan Erol Karadere Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title