Haberler

Eskişehir Ülkü Ocakları 2022'nin ilk sabah namazında saf tuttu

Güncelleme:

Eskişehir Ülkü Ocakları, geleneksel hale getirdiği yeni yılın ilk sabah namazında bir araya gelerek Reşadiye Camii'nde saf tuttu.

Eskişehir Ülkü Ocakları, geleneksel hale getirdiği yeni yılın ilk sabah namazında bir araya gelerek Reşadiye Camii'nde saf tuttu.

Sabahın ilk saatlerinde Reşadiye Camii'nde toplanan yüzlerce üye, ülkücü teşkilat mensupları ve vatandaşlar sabah namazında kıyama durdu. Eller hep birlikte semaya kalktı, dualar edildi. Programa MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, yönetim kurulu üyeleri, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, MHP Odunpazarı Meclis Üyesi Mustafa Ünal, Türk Yerel Hizmet Sen Eskişehir Bilecik Sakarya Şube Başkanı Selami Küçükoğlu, Türkav Başkanı Hasan Çoban, Türk-İmar Sen Şube Başkan Yardımcısı Mutlu Yıldırım, Türk-Ulaşım Sen Şube Başkanı Erol Sedef, STK başkanları, yüzlerce partili ve ülkücü katıldı.

Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, "İki Cihan Serveri Efendimiz Hz. Muhammed şöyle buyurmaktadır; 'Kim bir topluluğa benzerse onlardan olur', 'Kim bir topluluğun karartısına katılır, kalabalığını artırırsa o onlardandır.' Hadis-i şerifler olaya bakış açımızı ve düşünmemiz gerekenleri açıkça ortaya koymaktadır. Bu minvalde ülküdaşlarımız ve birçok vatandaşımız zor hava şartlarına rağmen yeni yılın ilk günü, sabahın erken saatlerinde alemlerin Rabbi'nin huzurunda saflarımızı sıklaştırdık, kıyama durduk. Yüzlerce ülküdaşımız, vatandaşımız Reşadiye Camii'ne adeta akın etti. Bu bir dava aşkı, bu bir samimiyettir. Davetimize icabet eden tüm teşkilat üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah birliğimize ve kardeşliğimize zeval vermesin. Geçtiğimiz yılın muhasebesini yaparak girdiğimiz 2022 yılının vatanımıza, milletimize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Davetimize icabet eden tüm teşkilat üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sabah namazı sonrası katılımcılara lokum, çorba ve ekmek ikram edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Reşadiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title