Haberler

Eskişehir'de Karma "Resim ve Rölyef" Sergisi

Eskişehirli ressam ve sanatçıların ortaklaşa düzenlediği karma ’’Resim ve Rölyef’’ sergisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sanat Merkezinde açıldı.

Eskişehirli ressam ve sanatçıların ortaklaşa düzenlediği karma "Resim ve Rölyef" sergisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sanat Merkezinde açıldı.

Sergiye, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. "Sanat Hayattır" sözünden yola çıkarak karma sergiyi açtıklarını belirten Eskişehirli Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak, serginin açılışında, "Ebru ve resim sanatçılarımız Hayriye Kuran, Tomris Kaymas Dalbun, Serap Gür Tor, Funda Keskinci, Pervin Özen, Güneş Ertinan, Maral Köse Hava ile ortaklaşa karma "Resim ve Rölyef" sergisi açtık. Toplam 26 tane eser, 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında 3 ay içinde hazırlandı. Bu sergide eserlerimizi alan olursa, gelirin yüzde yirmi beşi, Eskişehir Çağdağ Yaşamı Destekleme Derneğine fakir öğrencilere burs verilmesi için verilecek. Sergi, davetlilerin görmesi için 3 gün açık kalacak" diye ifade etti.

Sergi programı sonunda Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak, ressam sanatçı arkadaşlarına birer teşekkür belgesi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgut Özakman Eskişehir Ali Kara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title