Haberler

Esenlik, Fuarda Kendi Markalarını Tanıtıyor

MALATYA (İHA) – Malatya'da 3 ile 7 Temmuz tarihleri arası Mişmiş Park Fuar alanında gerçekleştirilecek olan 21.Malatya Genel Sanayi ve Ticaret fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde Esenlik açtığı iki stant ile faaliyet...

MALATYA (İHA) – Malatya'da 3 ile 7 Temmuz tarihleri arası Mişmiş Park Fuar alanında gerçekleştirilecek olan 21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde Esenlik açtığı iki stant ile faaliyet alanlarında ürettiği ürünleri tanıtacak.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın verdiği destek ile yapılan organizasyonlar sayesinde Malatya fuarlar kenti olarak adlandırılmaktadır. Büyükşehir olan ilimizde gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar daha fazla anlam ifade etmektedir. İlimizin reklamı ve tanıtımı açısından çok önemli etkinlikler" dedi.

Boyraz, "Diğer fuarlarda olduğu gibi Esenlik standı bu fuarda da göz doldurmaktadır. Esenlik faaliyet alanları ile ilimizin gelişmişliğine büyük katkılar yapmakta ve Büyükşehir'imizin en önemli kuruluşu olduğunu faaliyet alanları ile göstermektedir. Standımızı ziyaret eden vatandaşlarımız birçok kolda faaliyetlerini sürdüren Esenlik'i daha fazla tanıma fırsatı bulabilecekler. Fuar boyunca açık kalacak standımızda faaliyet alanlarımızda ürettiğimiz ürünlerin tanıtımının yanı sıra Esenlik'in yaptığı bütün işler bu stantta anlatılmaktadır. Ayrıca yeni faaliyet alanlarımızdan biri olan Kimya Fabrikası'nın ürünleri de standımızda sergilenmektedir" diye konuştu.

Vali Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tayvan Büyükelçisi James Chene ve eşi, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şanal Tosun, Başsavcı vekili A.Kadir Gündem, Malatya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy ile birlikte kalabalık bir topluluk Esenlik Standında Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'dan bilgi aldı. Protokol heyeti Esenlik Yemek Fabrikası'nı da ziyaret etti.

Esenlik Yemek Fabrikası Standı, fuarı ziyarete gelen vatandaşlara ve stant görevlilerine hizmet vermek amacı ile fuar boyunca açık kalacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title