Haberler

Erzurum'da "Okullar Kitap Dolsun. Kitaplar Hayat Bulsun"

"Okullar Kitap Dolsun."

Yakutiye Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

"Okullar Kitap Dolsun. Kitaplar Hayat Bulsun" kampanyasını sosyal medya aracılığı ile Türkiye genelinde başlattı.

Erzurum'da 1 Şubat ve 20 Mart 2013 tarihleri arasında "Okullar Kitap Dolsun. Kitaplar Hayat Bulsun" kampanyası dahilinde gönderilen hediye kitaplar Erzurum Kız Meslek lisesin düzenlenen sergiyle öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Düzenlenen kitap sergisinde Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Vali yardımcısı Mehmet Gök, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplanan hediye kitapların açılış sergisinde konuşma yapan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, "Günümüzde kitabın önemi internet ortamı ile değişmiş olsa da kitabın içeriği değişmedi. Çünkü insanlar bilgilerini aktarmanın eni iyi yolunu kitapla yaparlar. Bilgi aktarılması ve başkasından bilgi öğrenmek önemlidir. Organizasyonu yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve bu kampanyaların devamını bekliyoruz. Kitap okumanın modası geçmez hepimizin kitaplara ihtiyacı var." dedi.

Kampanyayı düzenleyen Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı ise "Hedefimiz, insanlara kitap almayı, kitap hediye etmeyi ve kitap sevgisini kazandırmayı istedik" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Erzurum'da ortaöğretim okulları arasında en fazla kitap okuyan Erzurum Kız Meslek Lisesi öğrencilerine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk tarafından hediyeleri verildi. Daha sonra konuklar tarafından kitap sergisi gezildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sebahattin Öztürk Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title