Haberler

Plastik Cerrahi Uzmanı Erdemli'de

Güncelleme:

Mersin Erdemli'de plastik cerrahi uzmanının göreve başlamasıyla estetik müdahaleler, doğuştan gelen bozukluklar ve yanık tedavileri yapılıyor.

Mersin'in Erdemli Devlet Hastanesi'nde plastik cerrahi uzmanının göreve başlamasıyla estetik müdahaleler, kaza sonrası gelişen izler, el, ayak ve yüzde doğuştan gelen bozukluklar ile yanık tedavilerinin yapıldığı açıklandı.

Plastik cerrahi hizmetlerinin Erdemli Devlet Hastanesi'nde veriliyor olmasının ilçe adına büyük bir şans olduğunu ifade eden Hastane Yöneticisi Yahya Efe, "Bir ilçe için bir plastik cerrahinin varlığı çok büyük bir olgudur. Biz bundan dolayı son derece mutluyuz. Şimdiye kadar plastik cerrahımız hiç olmadı. İlk kez buna sahip oluyoruz. Mersin'de de toplamda 3 veya 4 doktorumuz var. Bu sayı çok az ve ilçelerde bu hizmet yok. Biz bunu herkesin bilmesini ve Erdemli halkının buraya gelerek hizmet almasını istiyoruz. Bu hizmete Mersin'de ulaşmak çok zor. Ama bizim şartlarımızda da bir o kadar kolay. 2 aydır hastanemizde plastik cerrahi hizmetleri veriliyor ve vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanmaya başladı" dedi.

Mersin'de sadece bir hastanede olan yanık tedavi ünitesini Erdemli'ye de kazandırmaya çalıştıklarını da açıklayan Efe, "Hastanemize 5 yataklı bir yanık tedavi ünitesi açılacak. Çalışmalarımız tamamlandı. Bakanlıktan onay almak için çalışmalara başladık. Yanık tedavi ünitesi Erdemli'ye gerekli. Bu hizmet sadece Mersin Devlet Hastanesi'nde mevcut. Plastik cerrahımız İbrahim Bey'de bu ünitede çalışmak için istekli ve hevesli. Bu hizmetin de hastanemizde sunulması Erdemli için büyük bir şans olacak. Hastanemizde cerrahi birim olarak 4 tane genel cerrahımız, 2 ürologumuz, 3 KBB uzmanımız, 1 beyin cerrahımız, 1 plastik cerrahımız, 1 göz uzmanı, 4 kadın doğum uzmanı, 4 anestezi uzmanımız bulunmakta. İlçe Devlet Hastanemizde 5 ameliyatı aynı anda yapabilecek kadro ve ameliyathaneye sahibiz. 10 yataklı yoğun bakım ünitemiz var. Laparoskopi ve endoskopi ünitelerimiz var. Anestezi ile birlikte endoskopi işlemi yapabilen Mersin'de tek hastaneyiz. Mersin'in her yerinden hastalarımız buraya gelerek hastanemizden hizmet alıyor" şeklinde konuştu.

Çukurova Üniversitesi mezunu genç plastik cerrah İbrahim Tabakan, Siirt Devlet Hastanesi'nden Erdemli Devlet Hastanesi'ne geldi. İki aydır Erdemli'de görev yapan Tabakan, estetik müdahaleler, kaza sonrası gelişen izler ve yaralar, el, ayak ve yüzde doğuştan gelen bozukluklar, uzun süren yara tedavileri ile yanık tedavileri yapıyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yahya Efe Erdemli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title