Haberler

Erciş Belediye Eş Başkanlarından Kurban Bayramı Mesajı

Van’ın Erciş Belediyesi eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle Türkçe ve Kürtçe bir kutlama mesajı yayınladılar.

Van'ın Erciş Belediyesi eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle Türkçe ve Kürtçe bir kutlama mesajı yayınladılar.

Eş başkanlar Çağan ve Keskin, bayramların barış, huzur, özgürlük ve berekete vesile olması temennisinde bulundular. Eş başkanlar, "Başta tüm dünya halklarının, özellikle Erciş halkının Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Bu bayramın barışa, huzura, özgürlüğe ve berekete sebep olmasını diliyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle bir kez daha barış çağrısında bulunuyoruz. Gelin, uzatılan barış elini geri çevirmeyin. Günlük hesaplar barış ve halkların dayanışmasına engel olmasın ve hiç kimse hiçbir şekilde yaşamından olmasın. Bu duygu ve temennilerle tüm dünya halklarının Kurban Bayramı'nı tekrar kutluyoruz" dediler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Diba Keskin Erciş Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Fırat bakkallar esnaflar odasi:

KAFİR PKKLİLAR

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title