Haberler

Emekli Vali Kolat, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi ilçesi konuşuldu.

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, beraberinde Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Malatya ve Battalgazi Belediyesi'nin hizmetleri konuşuldu. Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, ziyaret sonrası Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Vilayet Parkı içerisinde bulunan ve Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan Medeniyet Ağacı'nda incelemelerde bulundu. Gürkan, Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat'a Medeniyet Ağacı hakkında bilgiler verdi. Emekli Vali Kolat, Medeniyet Ağacı'nı çok beğendiğini ifade ederek, Gürkan'a teşekkür etti. Gürkan'da, Emekli Vali Kolat'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat ve beraberindekiler daha sonra Eski Malatya'da bulunan tarihi mekanları gezdi. Emekli Vali Kolat, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nı da gezerek, burada verilen kurslar hakkında bilgiler aldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Ali Kolat Kırıkkale Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title