Haberler

Edremit Sanata Ev Sahipliği Yapıyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde her hafta bir sergi sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde her hafta bir sergi sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Müzede son olarak ressam İhsan Arı'nın "Renkhane" adını verdiği 26. Kişisel resim sergisi açıldı.

Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi her hafta ayrı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Her hafta başka bir sergi ile kapılarını açan müzede Ressam İhsan Arı'nın "Renkhane" adlı 26. Kişisel resim sergisi Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş tarafından açıldı. Toplumların kültür ve sanatla daha aydınlık bir toplum haline geldiğini ifade eden Başkan Vekili Ertaş, "Müzemizde her hafta başka bir sergi, Güre'de, Zeytinli'de, Altınoluk'ta sergiler açılıyor, konserler düzenleniyor. Önümüzde günlerde Edremit Kitap Fuarı kapılarını açacak. Edremit'in farklı yerlerinde farklı farklı kültür etkinliklerinin olması ilçemizin bu anlamda iyi yerlere doğru gittiğini gösteriyor" dedi. Sergiyi hazırlayan değerli İhsan Arı'ya teşekkürlerimi ederek hayırlı olmasını diledi. İhsan Arı' da 26. Kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Toplam 17 eserin yer aldığı sergi 6 Ağustos tarihine kadar açık kalacak. Serginin açılışını 27 Ağustos'ta görevine dönecek olan Belediye Başkanı Kamil Saka ve Başkan Vekili Mehmet Ertaş birlikte gerçekleştirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ertaş Balıkesir Yerel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sivas Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sivas Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title