Haberler

Düzce Sürur Otelden Basına İftar

Düzce’de kısa bir süre önce faaliyete geçen Sürur Otel basın mensuplarını iftarda ağırladı oteli gezdirdi.

Düzce'de kısa bir süre önce faaliyete geçen Sürur Otel basın mensuplarını iftarda ağırladı oteli gezdirdi.

Boutique Otel Düzce Sürur, şehir otelciliğine yeni bir boyut getirdi. Düzce'de yüzme havuzu, Türk Hamamı, saunası ve SPA'sı ile bir ilke imza attı.

Düzce'de 9 ay önce faaliyete geçen Sürur Otel basın mensuplarını ağırladı. İftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Otelin Sahibi Seit Emre Kılıç ve Otel Müdürü Gazi Görkem Okar 2013 Mayıs ayından itibaren tüm misafirlerine hizmet vermeye başladığını belirttiler.

Seit Emre Kılıç Düzce'de bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek kaliteli hizmeti misyon edindiklerini vurguladı.

Kılıç "Otelimiz temiz, güvenilir bir aile oteli ve butik otel olarak tasarlanmıştır. Düzce'de 10 yıldır faaliyet gösteren Otel Düzce'nin devamı olan yeni otelimiz de Bünyesinde bulunan SANTAI SPA ve Wellness Merkezi ruhunuzu, bedeninizi ve enerjinizi yenileyebileceğiniz seçkin hizmetler sunmaktadır. Boutique Otel Düzce Sürur Şehir Otelciliğine yeni bir boyut getirerek kaliteli hizmeti vermeyi kendisine misyon edinmiştir" dedi.

Düzce'de havuzu ve SPA'sı olan tek otel olduklarına dikkat çeken Otel Müdürü Gazi Görkem Okar, Sürur Oteli tanıtarak "Her gün artan kalitemizle daha iyi hizmet, sürekli gelişen uygulamalarımız bölgemizde tek olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Düzce Merkez Mehmet Akif Caddesinde faaliyet gösteren Boutique Otel Düzce Sürur en yeni teknolojiler ve konforlu mobilyalarla donatılarak modern konaklama birimleri ve profesyonel, güler yüzlü personeliyle faaliyet gösteriyor. 26 Lüks Misafir Odasının bulunduğu bünyesinde bulunan SANTAI SPA ve Wellness Merkezi Ruhunuzu, Bedeninizi ve Enerjinizi yenileyebileceğiniz seçkin hizmetler veriyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Kılıç Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title