Haberler

Dost Kitaplar-dost Öğrenciler" Kitap Okuma Etkinliği

Tokat’ın Niksar ilçesinde "Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler Kitap Okuma Etkinliği” projesi hayata geçti.

Tokat'ın Niksar ilçesinde "Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler Kitap Okuma Etkinliği" projesi hayata geçti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrenciler için düzenlediği "Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler Kitap Okuma Etkinliği" projesine Niksar Belediyesi destek verdi.

"Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler Kitap Okuma Etkinliği" projesi kapsamında Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde program düzenlendi. Programa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı, Niksar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Celal Şahin, Niksar Kent Konseyi Başkanı Salih Güler, İmam Hatip Liseleri Platformu Temsilcisi Sadullah Karataş ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Bayram Yıldırım "Anadolu İmam Hatip Liselerinde ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler yetişmesini sağlamak ve bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve edebi gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce 'Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler Kitap Okuma Etkinliği' düzenlenmiştir. Bu konuda bize sonsuz desteklerini veren Niksar Belediye Başkanımız Özdilek Özcan'a, Niksar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Celal Şahin ile Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı'ya teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise Kur'an-ı Kerim'in ilk emrinin "Oku" sözü olduğunu belirterek "Bizler kendimizi geliştirmek için okumamız gerekiyor. Çünkü kitap okumak zihni açar ve bizi başarıya götürür. Kendim her akşam ailemle birlikte kitap okuruz. İki tane evladım var. Onları da aynı şekilde yetiştirmeye çalışıyorum. Bizlere en büyük lütuf olan bu kitaplarımızı okuyarak gelecek nesillere aktarmamız gerekiyor. Bu manada düzenlenen bu projeyi destekliyoruz. Ayrıca bu projeyi sadece İmam Hatip Liseleri bünyesinde değil, diğer okullarımıza da uygulamamız gerekiyor. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğümüze desteğe hazırız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okumakla alakalı şiirler ve kompozisyonlar okundu. Programın sonunda katılımcılar tarafından kitapların dağıtımı yapıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdilek Özcan Celal Şahin Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title