Haberler

Dokunma Hayatıma"

Her fırsatta toplumda dezavantajlı olarak nitelendirebileceğimiz kişi ve gruplarla bir araya gelmeye gayret gösteren Vali Orhan Düzgün’ün eşi Psikolog Gül Düzgün Ahmet Baldöktü Çocuk Destek Merkezi ile Kayseri Gençlik Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü "Dokunma Hayatıma" projesi çerçevesinde düzenlenen takı tasarım kursu sertifika törenine katıldı.

Her fırsatta toplumda dezavantajlı olarak nitelendirebileceğimiz kişi ve gruplarla bir araya gelmeye gayret gösteren Vali Orhan Düzgün'ün eşi Psikolog Gül Düzgün Ahmet Baldöktü Çocuk Destek Merkezi ile Kayseri Gençlik Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü "Dokunma Hayatıma" projesi çerçevesinde düzenlenen takı tasarım kursu sertifika törenine katıldı.

Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü'ne bağlı Ahmet Baldöktü Çocuk Destek Merkezi'nde koruma ve bakım altında bulunan kız çocuklarına yönelik düzenlenen kursun sertifika törenine, Gül Düzgün'ün yanı sıra Vali Yardımcısı eşleri Saadet Öztürk, Nurdan Başçelik, Emine Azcan ve Selen Aktaş, Kaymakam eşleri Ayşe Yırık ve Ayşe Güney, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Naim Dural ve Yasemin Gülbahar, Kayseri Gençlik Merkezi yetkilileri ile kuruluş müdürleri katıldı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin sunum eşliğinde anlatıldığı törende konuşan Gül Düzgün, koruma ve bakım altında bulunan kız çocukları ile çeşitli vesileler ile bir araya geldiklerini belirterek, onların her heyecanına, her sevincine ve her derdine ortak olmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Gül Düzgün, çocukların kişisel ve sosyal gelişimleri için açılan bu kursların önemine değinerek, çocukların her zaman destekçisi olmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Konuşmaların ardından Gül Düzgün ve beraberindekiler kursu başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan kız çocuklarına sertifikalarını dağıttılar.

Ağustos ve Aralık ayları arasında gerçekleşen kurs süresince, hazırladıkları el işlerini, açılışa katılanların beğenisine sunan kız çocuklarının mutluluklarına ortak olan Gül Düzgün ve beraberindekiler sergiyi gezdikten sonra çocuklarla bir araya gelerek dertleri, sorunları, gelecekleri ve gelişimleri üzerine onlarla sohbet ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Saadet Öztürk Gül Düzgün Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title