Haberler

Diyarbakır gündem: Evlat nöbetindeki babadan HDP'nin Diyarbakır mitingine tepki

Güncelleme:

Diyarbakır haberi... Evlat nöbetindeki babadan HDP'nin Diyarbakır mitingine tepki Evlat nöbetindeki baba Süleyman Aydın: "Tek bir HDP'li vekil tenezzül edipte Diyarbakır İl Başkanlığına gelemediler ve bize bir açıklama yapmadı" "Dün, HDP mitinginde kaç tane gencin kanına girdiler, kaç genci kandırıp...

Evlat nöbetindeki babadan HDP'nin Diyarbakır mitingine tepki

Evlat nöbetindeki baba Süleyman Aydın:

"Tek bir HDP'li vekil tenezzül edipte Diyarbakır İl Başkanlığına gelemediler ve bize bir açıklama yapmadı"

"Dün, HDP mitinginde kaç tane gencin kanına girdiler, kaç genci kandırıp Kandile gönderdiler"

"Bütün gençlere sesleniyorum, HDP'ye kanmayın"

DİYARBAKIR - Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 69'uncu gününe girdi.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'dan itibaren farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin umutlu bekleyişi bin 69'uncu gününde sürüyor. Şimdiye dek, 303 ailenin katıldığı evlat nöbetinde 37 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. İşlemleri tamamlan örgüt üyeleri ailelerine teslim edildi.

Süleyman Aydın, 7 yıl önce terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Özkan için bin 69 gündür HDP il binası önünde beklediğini söyledi. Sonuna kadar evlat mücadelesine devam edeceğini vurgulayan Aydın, "Çünkü benim oğlumun iradesi yoktu. 15 yaşındaki çocuğun iradesi mi olur? HDP'den evladımı istiyorum. Yaklaşık 3 yıldır burada evlat mücadelesi veriyoruz. Oğlumu HDP'den almadan asla buradan kalkmayacağım. Dün HDP'nin mitingi vardı. Mitingde de fazla kimse yoktu. Tek bir HDP'li vekil tenezzül edipte Diyarbakır İl Başkanlığına gelemediler ve bize bir açıklama yapamadılar. Artık herkes HDP'nin iç yüzünü görsün. Vekilleri, eş başkanları Diyarbakır'daydı, ama evlat nöbeti tutan anne ve babaları görmemezlikten geldiler. Dün, HDP mitinginde kaç tane gencin kanına girdiler, kaç genci kandırıp Kandile gönderdiler. Bütün gençlere sesleniyorum; HDP'ye kanmayın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Süleyman Aydın Diyarbakır Aydın Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title