Haberler

Didim Belediyespor'da İmzalar Atıldı

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, yeni sezon öncesinde takıma yapılan transfer ve antrenör değişikliğiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Didim Belediye spor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, yeni sezon öncesinde takıma yapılan transfer ve antrenör değişikliğiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Didim Belediye spor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, yeni sezon öncesinde takıma yapılan transfer ve antrenör değişikliğiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Altıntaş'a yönetim kurulu üyeleri Meftun Demir ve Ali Rıza Gürbüz ile Antrenör Ayhan Yıldız ve transfer edilen 2 futbolcu eşlik etti. Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş 20 Mayıs'ta görevi aldıktan sonra kendi aralarında görev dağılımı yaptıklarını belirterek, "İkinci başkanlığa Ahmet Yılmaz, Muhasip üyeliğe Kenan Hıdıroğlu, Genel Sekreterliğe Meftun Demir, Genel Kaptan Hasan Levent Meriç seçildi. Fehime Kurt ve Kenan Akbulut ise üye olarak görev aldı. Ardından Didim Belediye spor için transfer komitesi oluşturduk. Bu komitede Kulüp Başkanı olarak benim dışımda Meftun Demir, Ali Rıza Gürbüz ve Ahmet Yılmaz yer aldı. Komite olarak ilk önce Antrenör için görüşmeler yaptık. Bu noktada takımı daha önce çalıştıran altyapıyı bilen ve tüm futbolcuları tanıyan Ayhan Yıldız hocamızla anlaştık" dedi.

İÇ VE DIŞ TRANSFERLER

Başkan Altıntaş, daha sonra iç transfer görüşmeleri yaptıklarını belirterek "Geçen sene takımda oynayan Kaleci Erman Balaban, Ali Çetin, Gökhan Bulut, Rıza Bulut, Ünal Erkeç, Ediz Özel ve Gana'lı Muhammed Sumila ile anlaştık. Diğer futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Dış transferde ise anlaştıklarını futbolcuları açıklayan Altıntaş "Bu yıl Salihli Belediye spor'dan Mustafa Kurcan ve Sercan Ceylan, Çiğli Belediye spor'dan Hakan Çorlak, Tosya'dan Aytaç Gülen, Kütahya'dan Burçin Gürkan, Muğla Dalyan'dan Gökhan İlhan, İzmir Ülkü spor'da Ulaş Murat Bingöl ve Feridun Güler, Nazilli Yıldızgücün'den Ahmet Can Bulut, Orhan Yıldırım ve Mehmet Bozkurt ile Kaleci Yaşar ile anlaştık."dedi.

"HEDEF BİR ÜST LİG"

Transfer çalışmalarının halen sürdüğünü ifaden eden Didim Belediye spor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş "Bu kadroyla teknik ekip, yöneticiler ve futbolcularla hedefimiz var. Ona ulaşmak istiyoruz. Geçmişte kulübümüzde görev yapan yöneticiler ve futbolcuların başarılı olup olmadıklarını kamuoyu takdir edecektir ama bize verdikleri emek için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Didim Belediye spor hedefimiz takımı bir üst lige çıkarıp 3 büyüklerden birini Didim'e getirebilmek. Bunun içinde 3.lige çıkmak istiyoruz. Bu noktada Didim spor camiasını ve Didimlileri yanımızda görmek istiyoruz." dedi.

Didim Belediyespor'da takımın başına Ayhan Yıldız'ın yardımcılıklarını Ali Rıza Gürbüz ile anlaşılacak bir yardımcı antrenörün yapacağı öğrenilirken kaleci antrenörlüğünü ise daha önce Didim'de top oynayan ve geçen yıl İskenderun Erzin'de çalışan Halil Akkuş yapacak. Sporcu sağlığı ve performans uzmanı olarak Alparslan Başkaya ile anlaşılırken takımın yeni sezon çalışmalarına 1 yada 3 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Basın toplantısının ardından Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ile antrenör Ayhan Yıldız ve Salihli'den transfer edilen Mustafa Kurcan ve Sercan Ceylan ve yöneticiler ile basına poz verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıntaş Meriç Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title