Haberler

Diad Yönetim Kurulu Üyesi Serin: "Kenya'dan Yeni İş Bağlantılarıyla Döndük"

Denizli İşadamları Derneği (DİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serin, Kenya'dan yeni iş bağlantılarıyla döndüklerini bildirdi.

Denizli İşadamları Derneği (DİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serin, Kenya'dan yeni iş bağlantılarıyla döndüklerini bildirdi.

Mehmet Serin, gazetecilere yaptığı açıklamada, DİAD'a üye 12 iş adamıyla Kenya'ya altı günlük iş gezisi düzenlediklerini belirterek, Mombasa ve Nairobi şehirlerinde yaptıkları iş görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Aynes Gıda İhracat Müdürü de olan Serin, şunları kaydetti:

"Kenya'da bazı sektörlerde ciddi manada girişimciye ihtiyaç duyuluyor. Nairobi bakir bir saha. Denizli'den genç, dinamik, ticari manada cesur arkadaşlarımızın oraya gidip ihracat, üretim ve hizmet sektöründe faaliyet göstermeleri gerekiyor. Burası turizm, gıda ve sağlık alanlarında yatırımcılar için uygun bir ülke. Ayrıca doğal ve kültürel güzellikleriyle görmeye değer. Dernek olarak bu tür yurt dışı iş gezilerini önemsiyoruz. Kenya'dan yeni iş bağlantılarıyla döndük. Biz de şirket olarak görüşmelerimizde 250 bin dolarlık bağlantı yaptık."

Serin, Kenya'da İngilizce'nin yanı sıra yeni neslin Türkçe öğrenmeye çalıştığını dile getirerek, "Diz rahatsızlığım sebebiyle gittiğim Nairobi Üniversitesi Hastanesi'nde derdimi İngilizce tam anlatamadım. Doktor Abdullah Ömer, Türkiye'den geldiğimizi öğrenince, Türkçe konuşarak hastalığımı teşhis edip tedavi etti. Kendisinin İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi'nde eğitim aldığını öğrendik. Kendisinden Mombasa'da bulunan Türk Light Academia isimli Türk okullarının övgüsünü dinledik" diye konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Serin Nairobi Denizli Kenya Yerel Haberler

Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi

Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi

Bakmadan Geçme

CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi? Merve Dizdar kiminle evlendi? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Aygün kimdir? Resmi Gazete bugün (10 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title