Haberler

Depremde evi yıkılan kadının 80 bin liralık altını yaşadığı konteynerden çalındı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta depremde evi yıkılan bir kadının yaklaşık 80 bin TL değerindeki altınları, yaşadığı konteyner kentte çalındı. Kadın, bir an önce hırsızların yakalanmasını istiyor.

6 Şubat 2023 yılında meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerde evi yıkılan Gurbet Akbaş, yaşamını sürdürdüğü konteynerde başına gelen hırsızlık olayı ile sarsıldı. Toplam 80 bin lira değerinde altını yaşadığı konteynerden çalınan mağdur kadın, aradan geçen 3 aya rağmen hırsızların yakalanamadığını ifade ederek, "Çocuğumun rızkı çalındı" dedi.

MİSAFİRLİĞE GİTTİ, ALTINLARI ÇALINDI

Devletin kendisine sağladığı konteyner kentte hayatını sürdüren Gurbet Akbaş isimli depremzede, ablasının daveti üzerine misafirliğe gidip evine tekrar geldiği sırada hayatının şokunu yaşadı. Evindeki çantasında sakladığı 6 çeyrek, 1 tam altın ve 45 bin lira değerindeki yüzük ve bileziklerinin çalındığını fark eden Akbaş, soluğu karakolda aldı.

"ÇOCUĞUMUN RIZKI ÇALINDI"

Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ve sürecin çok uzadığını dile getiren depremzede Gurbet Akbaş, zor durumda olduğunu söyleyerek, "Evimiz yıkıldı, biz buradan taşınmak zorunda kaldık. 80 bin liralık takım çalındı. 3 ay oldu benim eşyalarım çalınalı. Ben altınlarımı kolay kazanmadım. Tarlada, çocuğumu bir tane kafesin içine koyup, ateş yakarak kazandığım param o benim. Ben yetkililere sesleniyorum, benim çocuğumun rızkı çalındı. Bizim acımız var zaten. Depremde akrabamı ailemi kaybettim. Evimiz yıkıldı. İlgilenmelerini istiyorum. Bu olayın üstü kapansın istemiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Güvenlik Hırsızlık Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Banu Çelik:

Geçmiş olsun abla ama o durumda evde altın saklamak doğru değil ki. Umarım bulunur

28
1
yanıtYanıtla
Kaan Doğan:

Bakın Atalarımızın bi sözü var taş uzaktan Gelmez bilmeyen bir insan kusura bakmasın o eve girip te altın para olduğunu bilmez o yüzden uzakta deyil yakından aramak Gerekir kimse kusura bakmasın Ama taş yakından, geldi uzaktan, deyil

22
0
yanıtYanıtla
Aytek Adem GÜRBÜZ:

80 bin TL altın ve depremzede

2
13
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

80 bin altın deyince sanırım senin aklına 1 kilo altın geldi :) 80 bin artık parami çoluk çocuğun elindeki telefonlar qrtik 80 90 bin lira

yanıt11
yanıt1
Uyuma Dostum:

Koyunun biri yine yorum yapmış.. 80 Bin tllik altın 35 gram bile etmiyor cahil adam..

yanıt9
yanıt0
Zafer Ozkan:

80 bin tl den kast ettiği senin anladığın 8 milyon değil.. 80 bin tl de bir kenarda olsun bi zahmet

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title