Haberler

Denizli Belediyesi'nden Öğrencilere Karne Hediyesi

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içerisindeki tüm ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören 3, 4, 5, 10 ve 11.sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak kitap dağıtıyor.

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içerisindeki tüm ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören 3, 4, 5, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak kitap dağıtıyor.

Anafartalar Lisesi'nde başlanan kitap dağıtımının ilk gününe, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül de katılarak öğrencilerin karne hediyesi sevincine ortak oldu. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, öğrencilere hediyelerini kendisi verirken, nasihatlerde de bulundu. Kitaplarda Denizli'ye büyük hizmeti geçmiş kahramanların hayatlarının anlatıldığını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Eğer biz kendimizi, kendi değerlerimizi tanımazsak ve onlara sahip çıkmazsak, başka ülke ve milletlerin değerleri bizim değerlerimiz olur. Başka milletlerin değerleri bizim değerimiz olmayacak. Biz kendi değerlerimizi öğrendikçe başka ülkelerin değerleri değersiz kalacaktır. İşte bu değerlerimizden bazıları Merkezefendi, Mehmetgazi, Fatma Yıldız'dır. Bu değerlerimiz ve yazar Veli Aykar'ın İstiklal Güneşi Müftü çizgi romanlarını sizlere hediye ediyoruz" dedi.

Kitap dağıtımı yapılmayan diğer öğrencilere de tişört, boyama kitabı ve çocuk dergisi gibi çeşitli hediyelerin dağıtılacağı bildirildi. Bu arada Milli Eğitim Müdürü Akgül, Osman Zolan'a Kitapla Buluşma Vakti ve Değerler Eğitimi Projesi'ne desteklerinden dolayı plaket sunuldu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Akgül Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title