Haberler

Demokrasi ve Milli Egemenlik Mitingine Erzurum‘dan da Katılım Olacak

Aydınlık Yarınlar İçin Demokrasi ve Milli Egemenlik Mitingi 28 Haziran'da Malatya'da Yapılacak.

Aydınlık Yarınlar için Demokrasi ve Milli Egemenlik Mitingi 28 Haziran'da Malatya'da yapılacak.

Memur Sen Erzurum il binasında bu gün yapılan basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Toplantıya Memur Sen İl Başkanı Zinnur Şimşek, Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Fuat Taşkesenligil, Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Duman ve Diyanet Sen Şube Başkanı Mehmet Dindi katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Memur Sen İl Başkanı Zinnur Şimşek" Memur Sen, Hak İş ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak Yeni Anayasa ve Demokrasi Platformunu oluşturmuş bulunmaktayız. Platform ülkemizin daha katılımcı, sivil ve özgürlükçü bir anayasaya sahip olması için ve ülke yönetiminde oluşturulmaya çalışan "Egemenlik Meşruiyet Krizini" aşma yolunda ortak akıl hareketi kampanyasını uygulamaya koymuştur. Projenin özü ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' prensibini zedelemeden toplumsal hayatın her alanına hakim kılmak oluşturmaktadır. Bu kapsamda Türkiye'nin 7 farklı bölgesindeki merkezi illerde gerçekleştirmeyi planladığımız mitinglerin ilki 28 Haziran'da Malatya'da İnönü meydanında yapılacaktır." dedi. Şimşek, Malatya'da düzenlenecek olan mitinge Adıyaman, Kahramanmaraş, Elazığ, Diyarbakır, Sivas, Şanlıurfa, Bingöl, Gaziantep, Batman, Yozgat, Nevşehir, Niğde, Adana, Mardin, Erzincan, Osmaniye, Erzurum, Hatay, Mersin, Tokat, Şiirt ve Ağrı illerinden katılımın olacağını belirtti.

(MB-İRT-Y) 25.06.2008 13:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title