Haberler

Cü Rektörü Kocacık ve Yönetimi Gürün ve Kangal Myo'nu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimi ilçe ziyaretleri kapsamında Kangal ve Gürün Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimi ilçe ziyaretleri kapsamında Kangal ve Gürün Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

İlk olarak Gürün MYO'nu ziyaret eden Rektör Kocacık ve rektör yardımcıları Gürün MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Önder'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yrd. Doç. Dr. Önder ve tüm öğretim elemanları Gürün MYO'nun çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştirerek, bilgiler verdi.

Rektör Kocacık ve yönetimi ardından Gürün Alabalık Üretme Çiftliğini ziyaret ederek Müdür yetkililerden bilgiler aldı. Kocacık ve beraberindekiler daha sonra Gürün Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakam Fatih Özdemir'le Gürün MYO hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir'i de hazır bulundukları ziyarette Kaymakam Özdemir Gürün'de yapılan çalışmalar hakkında Rektör Kocacık'a bilgiler verdi.

Gürün ziyaretlerinin ardından Kangal ilçesine geçen Rektör Kocacık ve yönetimi Kangal MYO'nu ziyaretinde Kangal MYO Müdürü Prof. Dr. Öznur Gölbaşı ve tüm öğretim elemanlarıyla ile bir araya geldi. Gölbaşı MYO'nun çalışmaları hakkında Kocacık'a bilgiler verdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kangal Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title