Haberler

CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kastamonu’da İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kastamonu'da İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri belli oldu.

CHP, Kastamonu'da Belediye Başkanı Adayı olarak Mehmet Yıldırım'ı gösterildi. Güçlü ve iddialı bir kadro ile seçimlere hazırlandıklarını belirten Mehmet Yıldırım, hazırlanan kadronun Kastamonu'nun geleceğine yön vereceğini kaydetti.

Mimar, mühendis, şehir plancısı güçlü kadro ile Kastamonu'yu Kastamonulular ile beraber yönetmeye talip olduklarını dile getiren Yıldırım, belediyeciliğin ekip işi olduğunu söyledi.

CHP Kastamonu Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday listeleri ise şöyle oluştu: "Seher Yılmaz, Ferdi Kargılı, Gül Keskin, Gökhan Gök, Adil Ünaldı, Zafer Berber, Yılmaz Turhal, Fatih Ergüven, Erdal Salman, Ümit Kula, Mehmet Karahasanoğlu, Ahmet Tabak, Emine Tülüoğlu, Mustafa Çeven, Erol Namlı, Kadir Çölmekçi, Muzaffer Tırnapoğlu, Fatih Şengül, İrfan Kurtaran, Ümmet Garparslan, Yiğit Yavuz Sezer, Mustafa Özcan, Kontenjan ise, Kadir Abca, Ali Kerim Özdikmenli, İsmail Yanmış. Ayrıca İl Genel Meclisi adaylıkları içinde Abdul Aziz Sönmez, Şahin Türkmenoğlu, Sadık Gürhan Gök, Onur Tokmakoğlu ve Mustafa Çalışkan" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Yıldırım Gökhan Gök Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title