Haberler

CHP Edirne İl Başkanı Bozkurt Açıklaması

"Örgütteki tüm arkadaşlarımız görevinin başında"

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, il teşkilatındaki herkesin görevinin başında olduğunu söyledi.

Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen bölge toplantısının çok güzel geçtiğini söyledi.

Bir gazetecinin, "Parti içindeki muhalefet sizin görevden alınmanızı bekliyordu" ifadesi üzerine Bozkurt, şöyle konuştu:

"Ben görevimin başındayım. Örgütteki tüm arkadaşlarımız görevinin başında. Ben bizi eleştirenlere sesleniyorum, kahve köşelerinde siyaset yapmayı bırakın. Gelin partide siyaset yapın. CHP'nin güçlenmesi için hep birlikte mücadele verelim. Eğer eksiğimiz kusurumuz varsa, partimize gelerek yüzümüze söylesinler. Biz de böylece hatamızı bilir ve düzeltmeye çalışırız."

Bozkurt, partilerinin iktidar yolculuğunda kendilerine düşeni yapacaklarını vurguladı. Kahvelerde siyaset yapan bazı kişilerin parti kapısını hiç açmamış kişiler olduğunu ifade eden Bozkurt, şöyle devam etti:

"Genel başkanımızın da dediği gibi kahve köşesinde siyaset yapanlar bizim partimizden değildir. Ben bir il başkanının veya örgüt üyesinin bir yerlere aday olmasına karşıyım. Adaylık hedefiyle başkanlık yapanlar partinin ilerlemesi için değil, kendisi için örgütü dizayn eder. Ben bu inançtayım. Ben görevimin başında olduğum sürece bir yere aday olmayacağım. Bu düşüncelerimi de 81 il başkanının katıldığı bir toplantıda Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun huzurunda dile getirmiştim." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Oktay Bozkurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title