Haberler

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Gencan Açıklaması

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, Edirne Ticaret Borası'nı ziyaret etti.

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, Edirne Ticaret Borası'nı ziyaret etti. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım ile görüşerek aday adaylığı hakkında bilgi veren Gencan, "Siyaset bir meslek olarak değil görev bilinciyle yapılan bir hizmet anlayışıdır" diyerek söz konusu Edirne olduğunda hiçbir zaman görevden kaçmayacağını belirtti.

Ziyaret sırasında konuşan Gencan, Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu iki ay önce yaptığını ve geçen süre zarfında birçok esnaf, vatandaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiğini belirtti. Siyasete bir dönem ara verdiğini ve yoğun istek üzerine siyasete geri dönmek zorunda kaldığını ifade eden Gencan, "İnsanlarla bir araya gelmek bana mutluluk veriyor" dedi. Gencan, ziyaret sırasında şunları söyledi:

"Edirne'yi tanıtmak, ekonomik yönden gelişmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ben, kendiyle ve kentiyle barışık insanların yaşadığı bir Edirne olmasını istiyorum. Siyaset bir meslek olarak değil görev bilinciyle yapılan bir hizmet anlayışıdır. Biz de bu anlayış çerçevesinde yeni bir heyecanla Edirne'mize ve Edirne insanımıza hizmet etme anlayışıyla göreve talip olduk. Bu doğrultuda yaklaşık üç yıl aradan sonra tekrar siyasette görev alma anlayışıyla yeni bir heyecan yaşamaya başladık. Kentimiz ve kentimizde yaşayan halkımız için görevden ve sorumluluktan kaçamazdık. Kendi içimizde barışık bir toplum yaratırsak hem halkımız, hem de kentimiz kazanır."

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ise yaptığı konuşmada, borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gencan'a, aday adaylığı sürecinde başarı dileyen Öztürk, "Umarım her şey gönlünüze göre olur" dedi. Edirne'nin tarım, turizm ve hayvancılık dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerektiğine de vurgu yapan Öztürk, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediye Başkanlığı Nejat Gencan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title