Haberler

CHP Bodrum'da Çalışmalar Gençlerin Buluşmasıyla Başladı

CHP Bodrum İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında yaptığı çalışmalara ilk olarak 19 Mayıs haftasında iki gün boyunca vekil olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan Bodrum Belediyesinin şu ana kadarki en genç meclis üyesi CHP’li Niyazi Atare’yi makamında ziyaret ederek başladı.

CHP Bodrum İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında yaptığı çalışmalara ilk olarak 19 Mayıs haftasında iki gün boyunca vekil olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan Bodrum Belediyesinin şu ana kadarki en genç meclis üyesi CHP'li Niyazi Atare'yi makamında ziyaret ederek başladı.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay, CHP Bodrum Eski İlçe Başkanı Hüseyin Anıl ve partililer katıldı. 1986 doğumlu Bodrum Belediye Başkanvekili Niyazi Atare'ye geçici görevinin hayırlı olmasını dileyen partililer, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un, makamını, genç bir meclis üyesine devretmesinin yerinde bir karar olduğunu belirterek, Başkan Kocadon'u tebrik ettiler.

Ziyaretin ardından belediye personelini gezen ve çalışmalarında başarılar dileyen partililer, Bodrum sokaklarına çıkarak esnaf ziyaretinde bulundular. Bodrum'un çeşitli cadde ve mahallerini gezerek esnafları dolaşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Burak Erbay, Bodrum Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri ve partililer esnaf ve çalışanların yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek "Yaşanacak Bir Türkiye" için 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP'ye oy istediler.

Akşam saatlerine kadar esnaf gezileri sonrasında partililer Yaka ve Dağbelen Mahallelerini ziyaret ederek burada ikamet eden vatandaşların istek, beklenti ve önerilerini sorarak CHP'nin programını anlatıp, köylüye mazotun 1,5 TL'ye verileceğini, emekliğe dini bayramlarda çift maaş ikramiye ödeneceğini her şeyden önemlisi tarım sektöründe çalışanların sosyal güvenlik primleri, 30 yaşına kadar devlet tarafından destekleneceğini söylediler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burak Erbay 19 Mayıs Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title