Haberler

Çemişgezek'te Sportif Okullar Projesi Hayata Geçti

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde sportif okullar projesi tamamlanarak hayata geçti.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde sportif okullar projesi tamamlanarak hayata geçti.

Çemişgezek Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, SODES kapsamında hazırlanan sportif okullar projesi hayata geçti. Proje kapsamında ilçe genelindeki 5 okula açık hava voleybol, basketbol, hentbol sporlarının yapılabileceği sahaların yapımı tamamlandı. Bin 464 metrekare kauçuk zemin yapılan sahalar Payamdüzü, Sarıbalta, YBO, İstiklal, İMKB ve İmam Hatip okullarında kullanıma açıldı. Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna, öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmelerini sağlamanın en temel unsurlarından biri öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde bulunmalarını temin etmek olduğunu söyledi. Kaymakam Tuna, kendilerinin de bu bağlamda tüm okullarımızın büyükşehirlerdeki okulların standartlarına yükseltilmesi için çalıştıklarını ve bu konuda çok büyük mesafe belirterek bu tesislerin hayırlı olmasını diledi.

Proje koordinatörü ve YBO Müdürü Vural Berker, bu projeyle gençlerin ve çocukların modern imkanlarda spor yapabilmelerine olanak sağlamayı hedef edindiklerini söyledi. Berker, amaçlarının, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora kanalize etmek, ekip ruhu içerisinde hareket etmelerini sağlamak, liderlik yönlerini geliştirmek olduğunu ifade etti. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ali İkram Tuna Çemişgezek Tunceli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title