Haberler

Cbü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Sevinci

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 1050 öğrencisini mezun etmenin gururunu yaşadıSüleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfi’de gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Doğan Uysal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 1050 öğrencisini mezun etmenin gururunu yaşadı

Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfi'de gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Doğan Uysal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri katıldı. Fakülte birincisinin tüm öğrenciler adına yaptığı konuşmanın ardından kürsüye gelen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen, "Bugün burada, harika bir atmosfer yaşıyor ve fakültemizin İşletme, İktisat ve Maliye olmak üzere üç bölümünden mezun olan 1050 genç arkadaşımızı aramızdan uğurluyoruz. Şu anda bu fakültenin dekanı olarak, bütün meslektaşlarımla birlikte; 1050 mezunun her birinin eğitimi, eğitim standartlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi, hoşgörü ve huzurlu bir eğitim ikliminde öğrencilik dönemlerini yaşamaları için çaba sarf etmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum. Bizler mezunlarımızı fakültemizle, toplumumuz arasında köprüler kurmaya aday, bundan sonraki yaşamlarında da Celal Bayar Üniversitesi'nin prestijini temsil edecek bayrak taşıyıcıları olmaya uğurluyoruz. Sizler, Celal Bayar Üniversitesi'nin eğitimi ile vizyonunu ortaya koyabilen gurur duyacağı gerçek sahipleri oluyorsunuz" diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ise, mezunlardan üniversiteleri ile olan bağlarını hiçbir zaman koparmamalarını, arkalarından gelecek öğrenci arkadaşlarına yol gösterici olmalarını ve örnek teşkil etmelerini söyleyerek; Celal Bayar Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil edeceklerine gönülden inandığını vurguladı.

Tören bölümlerini dereceyle bitiren mezunlara plaketlerinin takdim edilmesi, tüm mezunlara mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atma ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Pakdemirli Süleyman Demirel Doğan Uysal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title