Haberler

Castrop Rauxel Belediye Başkanı ve Heyetinden ZBEÜ'ye ziyaret

Güncelleme:

Almanya'nın Dortmund kentine bağlı bölge belediyesi Castrop Rauxel Belediye Başkanı Rajko Kravanja ve beraberindeki heyet Rektör Vekili Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nu ziyaret etti.

Almanya'nın Dortmund kentine bağlı bölge belediyesi Castrop Rauxel Belediye Başkanı Rajko Kravanja ve beraberindeki heyet Rektör Vekili Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete, Üniversite Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can, Zonguldak Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik de eşlik etti. Ziyaretin ardından, Rektör Vekili Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Almanya'dan gelen heyet akşam yemeğinde bir araya geldi. Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Ticaret Odası Başkanı Metin Demir ve birçok davetlinin katıldığı akşam yemeğinde iki ülkenin ortaklaşa yaptığı çalışmalar ve sonraki süreç hakkında istişarelerde bulunuldu. Taraflar iki ülkenin şehirleri arasındaki ilişkilerin artması ve dostluğun pekişmesi noktasında fikir birliğine vardı.

Kardeş şehirlerin gelecek aktivitelerine ilişkin ve ZBEÜ ile ilişkiler üzerine görüşmelerin yapıldığı toplantı sonrası Rektör Vekili Prof. Dr. Kutoğlu, Almanya Castrop-Rauxel şehriyle kardeş olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirerek her iki şehrin de maden şehri olduğunu ve bu ortak özellik üzerinden neler yapılabileceği hususunda görüş alış verişinde bulunduklarını açıkladı. Bilhassa, Ar-Ge çalışmalarının altını çizen Prof. Dr. Kutoğlu, çeşitli konularda işbirlikleri için Başkan Kravanja ile mütalaa etti. Taraflar, Türk-Alman günlerinin düzenlenmesi konusunda prensipte anlaşıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Dortmund Almanya Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title