Haberler

Çan Vergi Dairesi'nden Ziyaret ve Ödüllendirme

Çan Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Yazan ve personeli, 23'üncü Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki esnaf odaları ile esnaf kooperatiflerine bir dizi ziyaret düzenleyerek başarılı mükelleflere plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Çan Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Yazan ve personeli, 23'üncü Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki esnaf odaları ile esnaf kooperatiflerine bir dizi ziyaret düzenleyerek başarılı mükelleflere plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Müdür Yazan ve Vergi Dairesi görevlileri ziyaretler kapsamında ilk önce Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek Başkan Cemali Ergin ile görüştü. Ardından Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyarette bulunan ve burada Oda Başkanı Mehmet Güner ile sohbet eden Vergi Dairesi Müdürü Yazan, vergisini düzenli ödeyen Çanlı esnaflara teşekkür etti.

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret eden Kooperatif Başkanı Davut Tekne ile görüşen Vergi Dairesi Müdürü Yazan, Kooperatif Başkanı Tekne, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemali Ergin, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner ve Çan Ziraat Odası Başkanı Üsrev Damar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretlerin ardından Çan Vergi Dairesi'nden düzenlenen törenle başarılı mükelleflere plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Vergi Dairesi binasındaki törende bir konuşma yapan Müdür Yazan, "Bakanlığımız bu yıl ilk defa böyle bir uygulama başlattı. Mükellef grupları olarak Ticari Kazanç, Serbest Meslek, Kurumlar Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı'nda ilk üçe giren mükelleflerimizi ödüllendirmemiz talep edildi. Biz de bu doğrultuda hazırladığımız plaketleri takdim edeceğiz. Bunların maddi değeri yok ama manevi değerleri var. Vergi Dairemizin kapısı herkese olduğu gibi sizler için de ağzına kadar açık. Bir sorununuz olduğunda bizler her zaman yanınızdayız" diye konuştu. "Tanısak da tanımasak da bizim için insan insandır. Hepsine yardımcı olmaya çalışıyoruz" diyen Müdür Yazan, Çan Vergi Dairesi'nin tahakkuk ve tahsilatta başarılı bir performans sergilediğini de söylerken, "İnşallah bu yıl da sizler gibi mükelleflerimiz duyarlı oldukça bizim tahakkukumuz, tahsilatımız yükselecektir. Hepinize 2011'de yaptığınız vergi katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vergi Dairesi tarafından ödül verilen mükelleflerin listesi ise şöyle:

Ticari Kazanç: Remzi Gula, Ünal Özcan ve Mustafa Akkuş, Serbest Meslek Kazancı: Avukat Sebahattin Güner, Ahmet Bulut ve Mimar Hilmi Çetin, Kurumlar Vergisi: Mim Proje Hafriyat A,Ş., Çanlılar Petrol ve Kalepal Ahşap, Gayrimenkul Sermaye İradı: Hasan Köse, Mürüvvet Gula ve Servet Yücel.

Törenlerde sabit işyeri olmayan vergi mükellefleri de ödüllendirilirken, Müdür Yusuf Yazan, Cahide Bozkurt, Hasan Boz ve Adem Koyuncu'ya teşekkür belgelerini verdi. Yazan, Gelir Uzmanı Mesut Arı ve Vergi Dairesi Şefi Yücel Ütebay ayrıca vergisini düzenli ödeyen 33 vergi mükellefine ayrı ayrı işyerlerine giderek teşekkür belgelerini takdim etti.

Çan'da vergisini düzenli ödeyerek teşekkür belgesi alan mükellefler de şunlar:

Cahide Bozkurt, Vahit Güler, Hasan Boz, Mehmet İbrahim Özay, Adem Koyuncu, Rüstem Başaran, İsmail Uysal, Faruk Deniz, Emin Görgün, Vedat Kısa, Hüseyin Bağcı, Hasibe Yüceer, Zafer Aktaş, Mustafa Karagöz, Şaziye Emir, Recep Balcı, Saliha Özdemir, Önder Başer, Hüseyin Durmaz, Kadir Eriç, Cahide Aysal, Serkan Sevinç, Çanlılar Petrol, Şahin İnşaat, Kalepal Ahşap, Kaletek Metal, Altın Çocuklar Reh. Ltd. Şti., Poturmen Giyim, Danacı Kırtasiye, Çan Ada Unlu Mamuller, S.S.Yeni Çan Birlik Kooperatifi,

S.S. Çan kamyoncular Koop ve S.S.Çan İşçi ve Öğrenci Servisi Kooperatifi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Güner Hasan Boz Çan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title