Haberler

Çalık'tan Hekimhan İlçesine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimi sonrasında teşekkür ziyaretleri kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimi sonrasında teşekkür ziyaretleri kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Biz milletimizi hükümetsiz bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bazen kan kusup, kızılcık şerbeti içtiğimiz anlar oluyor. Bunu herkes bilsin. Ama milletimiz için kan kusup, kızılcık şerbeti içmeye biz razıyız. Dolayısıyla herkeste milletin değerleriyle örtüşsün, barışsın ve buluşsun" dedi.

AK Parti Hekimhan ilçe teşkilatını ziyaret eden Çalık burada yaptığı konuşmada, Hekimhanlılara verdikleri destek için teşekkür ederek, "Öncelikle 7 Haziran seçimleri sonucunda millet bize 'uzlaşın' dedi ve tek başına iktidarı vermedi, 'Birinci parti, benim partim AK Parti'dir' dedi. Bu vesileyle biz birinci parti olmanın ağırlığı ve üzerimizdeki, omuzlarımızdaki sorumlulukla hareket ettik. Sayın Başbakanımızın kullanmış olduğu dil, inanılmaz derecede temiz ve vakur bir dil. O milletin sorumluluğunu üzerinde taşıyan bir dildi. Biz bu vesileyle bizim özen gösterdik. Bütün siyasi partilerde, genel başkanları da onların yöneticileri de lütfen bu temiz dili kullanmaya devam etsinler. Kullanmıyorlar, temiz bir dil kullansınlar. Seçimler öncesinde kullanılan dil, bundan sonra çok daha ağırlaştırılarak kullanılmaya devam ederse fazlasını AK Parti'nin söyleme hakkı vardır. Ama hiç kimse bu konuda dilini ağırlaştırarak, hakaretvari cümlelerle saldırmasın. Onların cevaplarını her halükarda veririz. Laf olarak veririz, söz olarak veririz, en büyük cevabı bir sonraki seçimde millet sandıkta verir" diye konuştu.

Çalık, "Biz Hekimhan'da ikinci partiyiz, ama birinci hizmetleri Hekimhan'a getirdik. Şu anda Malatya-Hekimhan Karayolu, 300 milyon TL'lik yatırım büyük bir hızla gidiyor ve Allah nasip ederse bu sene asfaltlama çalışmaları da başlayacak. Biz 300 milyon TL'lik yatırımı Hekimhanlılarla buluşturuyoruz. Malatya'yı Hekimhan'la, dağları delerek, 4 tanede tünel açarak konforlu bir yolla buluşturuyoruz. Hekimhan'a 5 yıldızlı bir hastane kazandıracağız dedik, kazandırdık, açılışını yaptık. 'Hekimhan Meslek Yüksekokulu istiyor' dediniz ve işadamlarına talepte bulunduk ve Mehmet Sungur ağabeyimiz Allah razı olsun başlattı ve bitirmek bize nasip oldu. Kalkınma Bakanlığı'ndan almış olduğumuz para ile Hekimhan'ı Meslek Yüksekokulu ile Mehmet Sungur ağabeyimiz ile birlikte buluşturduk. Hekimhan Belediyesi bizde olmamasına rağmen, içmesuyu sorunu için Yamadağı'ndan suyun alınması için bizzat ben Milli Emlak Genel Müdürüne gittim. Hekimhan'ı su ile buluşturuyoruz. Bunlar yeter mi, yetmez, Yamadağı'nda kayak spor tesislerini de yapmaya devam ediyoruz. Madencilikle ilgili çalışmaları da yapıyoruz" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Hekimhan Ak Parti Malatya Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title