Haberler

Büyükşehir'den Kadınlar Günü Etkinlikleri

Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Aile Sanat ve Eğitim Merkezi üyelerini kadın hastalıkları konusunda bilgilendirirken; Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi Konya E Tipi Cezaevinde hükümlü olarak kalan kadınlara “Mutluluk” konulu eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Aile Sanat ve Eğitim Merkezi üyelerini kadın hastalıkları konusunda bilgilendirirken; Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi Konya E Tipi Cezaevinde hükümlü olarak kalan kadınlara "Mutluluk" konulu eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Türkiye Kızılay Derneği ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) üyelerini bilgilendirdi. Toplantıya 3.Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümg. Haluk Şahar'ın eşi Pınar Şahar, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in eşi Fatma Akyürek, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan'ın eşi Reyhan Tezcan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin'in eşi Emine Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ablası Ayşe Çalık ile ASEM üyeleri katıldı. Kadınların yoğun katılım gösterdiği toplantıda kadınlarda görülen kanser hastalıkları ve tedavi yöntemleri ele alındı. "Rahim Ağzı Kanserleri ve İnfertilite Tedavilerinde Yenilikler" konulu toplantıda Konya Kızılay Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Direktörü ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Alanur Güven ve Brüksel Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Direktörü Prof. Dr. Yücel Karaman, kadın hastalıkları ile ilgili sunum yaptı. Toplantının sonunda uzman doktorlar kadınlara yönelik hastalıklarla ilgili sorulara cevap verdi. Konuyla ilgili Karapınar İlçesi'nde KOMEK merkezinde de yoğun katılımlı bir toplantı yapıldı.

CEZAVEİNDE KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi (KADEM) de Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Konya E Tipi Cezaevinde program düzenledi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı ile birlikte, cezaevinde hükümlü olarak kalan kadınlara "Mutluluk" konulu eğitim çalışması gerçekleştirdi. KADEM bünyesinde görev yapan eğitimciler, hükümlü bayanlara "Mutluluğun her koşulda yaşanabileceğini, ertelenmemesi gerektiğini, hayatın birçok yükünü çeken kadınların mutluluğu hak ettiğini, mutluluğun temelde menfi algılarla değil, toplumsal paylaşma, diğergamlık ile gerçekleşebileceğini, mutluluğun paylaşılarak çoğalabileceği" konusunu anlattılar.

Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi eğitimcileri programın sonunda günün anısına E Tipi Kapalı Cezaevinde kalan kadınlara gül ve Büyükşehir Belediyesi tarafından basılan Peygamber Efendimiz isimli kitabı dağıttı.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bestami Tezcan Tahir Akyürek Konya Yerel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title