Haberler

Erzurumspor, Teknik Direktör Sorununu Çözdü

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni yönetimi ilk toplantısında teknik direktör sorununu çözdü.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni yönetimi ilk toplantısında teknik direktör sorununu çözdü. Bir süre önce prensip anlaşmasına varılan Taşkın Güngör ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Görev dağılımını da yapan yönetim, transfer çalışmalara hemen start verdi...

Hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda 3'ncü kez göreve gelen Saim Özakalın ve yönetim kurulu, ilk toplantısını bugün akşam yaptı. Kulüp tesislerinde biraraya gelen B.B. Erzurumspor yönetim kurulu, ilk icraatını teknik direktör Taşkın Güngör ile resmi sözleşme yaparak gerçekleştirdi. Genel kurul öncesinde prensip anlaşmasına varılan Güngör ile yönetim kurulu toplantısı öncesinde 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Teknik direktör Taşkın Güngör'ün resmen işbaşına gelmesinin ardından transfer çalışmalarına da hemen start verildi. Taşkın Hoca'dan alınan rapor doğrultusunda harekete geçen yönetim, ilk olarak transfer komitesini belirledi. Başkan Saim Özakalın'ın başkanlık edeceği transfer komitesinde Mehmet Tan Özyapar, İbrahim Bulut, Serdar Kömeç, Kadir Ovat, Tuncay Akpınar ve Müfit Öge yer aldı. Transfer komitesi çalışmalara hemen başladı.

İmza töreninin ardından başlayan toplantıda, B.B. Erzurumspor yönetimi görev dağılımı gerçekleştirildi. Yönetim kurulu, Asbaşkanlığa Mehmet Tan Özyapar, futbol şube sorumluluğuna İbrahim Bulut, Sabri Gökhan Genç ile Mütfit Öge, sağlık işleri sorumluluğuna Serdar Kömeç, başkan yardımcılığına Ömer Düzgün ve Murat Aslan, başkan yardımcılığı ve dış ilişkiler sorumluluğuna Ahmet Oğuzhan Şam, Mali işler sorumluluğuna Muharrem Özdemir, Mehmet Melik Kaya ve Sedat Selim Barkalı, genel sekreterliğe Burhan Doğan, Taraftar ve tesis sorumluluğuna Sinan Doğan, idari işlere Zeki Adil, Hukuk işlerine Ömer Faruk Şenpolat, alt yapı sorumluluğuna ise Murat Satılmaz ile Zeki Arıcıoğlu, kaynak geliştirmeye Yusuf Savaş, insan kaynaklarına Haktan Ömeroğlu ile Yavuz Kocaman, Tesisleşmeye Fatih Yılmaz ve Gökhan Yılmaz, sosyal işlere Mehmet Emin Öz, Öner Dalbudak, Ethem Tanrıver ile Yaser Kotan, finansman ve mali kaynaklar geliştirme sorumluluğuna ise Hüsamaettin Karaman getirildi.

Ömer Faruk Şenpolat, Haktan Ömeroğlu ve Zeki Arıcıoğlu aynı zamanda medya ile ilişkilerden de sorumlu yönetici seçildiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurumspor Kulübü Saim Özakalın Taşkın Güngör Mehmet Tan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title