Haberler

Bursa Emniyeti Araziye Çıkıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 5 adet arazi aracı hediye etti.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 5 adet arazi aracı hediye etti. Emniyet, jandarmadan devraldığı arazilerin güvenliğini de bu araçlarla sağlayacak.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle BTSO yönetimi 5 adet 4x4 arazi tipi araç hibe etti. Törene İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve emniyet teşkilatı personeli katıldı.

Yatırım planlarında eğitim, sağlık ve emniyete öncelik verdiklerinin altını çizen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, iş adamlarının öncelikli hedefleri arasında güvenliğin buluduğunu dile getirdi. Emniyet teşkilatının kentin güvenliğinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Sönmez, teşkilatın kendileri açsından çok önemli olduğunu söyledi.

Jandarmadan teslim aldıkları bölgelerin arazi tipi araçlara uygun olduğu ve bazı yolların toprak yol olması sebebiyle 4x4 araçların bu yollarda daha rahat gideceğinin altını çizen Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Bu araçlar bize lazım olunca akılımıza BTSO geldi. Bu teklifimizi kendilerine ilettik ve bizleri kırmadılar. Onlar da bu sayede kentin güvenliğine katkıda bulundular" dedi.

Konuşmaların ardından Sönmez, 5 adet arazi tipi aracın anahtarını Kahya'ya teslim etti.

(ET-İHS

20.06.2012 10: 12: 14

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

osman kahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title