Haberler

Bulanık'ta 27 Bin 500 Öğrenci Karne Aldı

Muş’un Bulanık ilçesinde 27 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Muş'un Bulanık ilçesinde 27 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Bulanık Turgut Özal İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenlerinde, öğrenciler bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini aldı. Törende konuşan Kaymakam Ömer Şahin, bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 'Özellikle öğretmenlerimiz zor günlerde, zor şartlarda görev yapıyorlar. Öğrencilerimiz bu iki üç ayı iyi değerlendirmeleri gerekir. Hayat sadece ders çalışmak, okul okumaktan değil. Okul dışında da bir yaşam var. Bu yaşamı dengeli bir şekilde tutarlarsa başarılı olurlar. Ebeveynler çocuklarına iyice nasihat etsinler, sadece okul ve notlardan değil. Onlara gerekli sevgi ve saygıyı gösterirlerse daha güzel olacağına inanıyorum. Bütün eğitim camiasına tatilin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Bulanık Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ise, ilçe genelinde 27 bin 500 öğrencinin karne aldığını belirterek, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Ömer Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, karneleri dağıtarak öğrencileri kutladı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgut Özal Ömer Şahin Bulanık Muş Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title