Haberler

BUCAMAR'a 3 Milyon 760 Bin Liralık Sermaye Artışı

Güncelleme:

Buca Belediye Meclisi, BUCAMAR Şirketi'ne 3 milyon 760 bin liralık sermaye artışı gerçekleştirdi.

Buca Belediye Meclisi, BUCAMAR Şirketi'ne 3 milyon 760 bin liralık sermaye artışı gerçekleştirdi. Başkan Levent Piriştina, BUCAMAR'IN 29 çalışanı bulunduğunu, borcunun ise 546 bin 656 lira olduğunu açıkladı.

Buca Belediye Meclisi'nin bugün 17.30'da gerçekleşen oturumunda BUCAMAR Şirketi'nin sermaye artışı talebi görüşüldü. Şirketin mali durumu ile ilgili bilgi veren Başkan Levent Piriştina, "BUCAMAR'ın dedikodulardaki gibi 7-8 milyon ya da 50 milyon lira gibi bir borcu yoktur. Şirketin 25 Şubat 2014 tarihi doğrultusunda resmi borcu 546 bin 656 liradır. Birtakım alacaklar ve borçlar vardır. Şirketin kesin hesapları araştırılacaktır. Şahsi fikrim, bu borç en fazla 1 milyon lirayı bulur. Bunun üzerine çıkacağını tahmin etmiyorum" diye konuştu. BUCAMAR'ı zarara itenin 29 personelin 200'e çıkarılması olduğunu belirten Başkan Piriştina, şöyle konuştu: "Bir süre 29 personel 200'e çıkarılmış, ardından bu rakam tekrar 29'a indirilmiştir. Çalışan sayısı da budur ve idealdir. Önümüzdeki 5 yıl da bu rakama dikkat edeceğiz. Burası prestijli bir yer haline gelecektir. İcraat yapan bir şirket yapacağız. Taşeronu Buca Belediyesi olarak kaldıracaksak bu şirket güçlendirilmelidir. Mali anlamda ticaret yapan, hizmet üreten ve kar eden bir yer haline gelmelidir. Önemli olan Buca halkı bize bu kenti yönetme hakkı vermiştir. BUCAMAR bunun çok küçük bir kısmıdır. Kuvvetli, iddialı BUCAMAR'ı birlikte yaratacağız."

HESAPLARI İNCELENSİN

Başkan Piriştina'nın ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Ünal Ömür ve AK Partili Meclis Üyesi Adnan Öztekin, BUCAMAR'ın hesaplarının yeniden bir hesap uzmanı tarafından incelenmesini önerdi. CHP'li Üye Murat Işık da, "Başkana ve ekibine güveniyoruz. Bu konuyu daha fazla uzatmamalıyız" dedi. Konuşmaların ardından BUCAMAR'ın 3 milyon 760 bin liralık sermaye artışı, CHP ve MHP Grubu'nun "olumlu", AK Parti Grubu'nun "ret" oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Ak Parti Buca Yerel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title