Haberler

Buca'nın çocukları 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı

Güncelleme:

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Buca'da coşkuyla kutlandı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Buca'da coşkuyla kutlandı. Buca Belediyesi tarafından hazırlanan ve iki gün süren şenliklere katılan çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Çınar Anaokulları'nın hazırladığı kortej yürüyüşüne katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. Kılıç, çocukların bayramını kutlayarak onlara hediyeler sundu.

Buca Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile kentin oksijen deposu Hasanağa Bahçesi'nde çocuklara yönelik bir şenlik organize edildi. İki gün süren şenlik boyunca çocuklar doyasıya oyunlar oynayıp eğlenme fırsatı buldular. Şenlik programında; bubble show, maskot ve palyaçolar eşliğinde dans, sihirbaz gösterisi, çocuk şarkılarından oluşan sahne gösterisi, yüz boyama etkinliği ve jonglör gösterisi de yer aldı. Alanda yer alan tahta bacak çocukların büyük ilgisini çekerken şenlik alanına kurulan oyun parkurunda çocuklar heyecanlı ve güzel anlar geçirdiler. Şenlik alanına gelen çocuklara Buca Belediyesi tarafından pamuk şeker, mısır, macun ve şerbet ikramı yapıldı.

Çocuklar gösteriler sundu

Bayramın ikinci gününde kutlamalar, Çınar Anaokulu öğrencilerinin bando eşliğinde Buca Belediyesi ana hizmet binasına dek gerçekleştirdikleri kortej yürüyüşü ile başladı. 23 Nisan sevincini ve coşkusunu caddelere taşıyan çocuklara Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç eşlik etti. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Kılıç, çocuklara kendileri için özel olarak hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Öte yandan Buca Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak amacı ile hayata geçirilen yarı zamanlı okul öncesi eğitim merkezlerinin minik öğrencileri de şenlikte sahne aldı. Buca Belediyesi Gediz, Ufuk, Buca Koop, Kozağaç, Şirinyer ve Yenigün yarı zamanlı eğitim merkezi öğrencileri sahnede günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu, şarkılar söyledi, dans gösterileri gerçekleştirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Dünya Çocuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title