Haberler

Bu Kez Beraberliği Kutladılar

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Halkla ilişkiler Kampanyaları ve Sosyal Sorumluluk dersleri kapsamında Erzurum Dede Korkut İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu öğrencileriyle halı saha maçı yaptı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Halkla ilişkiler Kampanyaları ve Sosyal Sorumluluk dersleri kapsamında Erzurum Dede Korkut İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu öğrencileriyle halı saha maçı yaptı. 6-6 tamamlanan maçta her iki takımda kupa kaldırarak beraberliği kutladı.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf öğrencileri; Ahmet Nuri Kul, Hakkı Gürsoy, Tunahan Ursavaş, Hilal Yüceler ve Aygül Yangöz Halkla ilişkiler Kampanyaları ve Sosyal Sorumluluk dersleri kapsamında Erzurum Dede Korkut İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu öğrencileriyle halı saha maçı yaptı. Keyifli ve çekişmeli geçen maç 6-6 tamamlandı. Her 2 takımda maçtan sonra kupa kaldırıp beraberliği kutladı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fatma Gecikli'nin Halkla ilişkiler Kampanyaları ve Sosyal Sorumluluk dersleri kapsamında çeşitli çalışmalar ve projeler yürüten öğrenciler bu kez bir halı maçı organizasyonu düzenledi. Erzurum Dede Korkut İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu yatılı öğrencileriyle karşılaşan öğrenciler amaçlarının engelli öğrencileri daha fazla sosyal aktivitelere çekmek olduğunu söyledi. Grup öğrencilerinden Ahmet Nuri Kul şunları ifade etti: "İşitme engelli öğrencilerimizle bir araya geldik. Güzel bir etkinlik oldu. Projemizi özellikle yurtta yatılı kalan öğrencilere yönelik gerçekleştirdik. Güzel bir maç oldu, güzel oynadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

'ZİHİNLERİNDE KALICI OLMAK İSTEDİK'

Projede yer alan öğrencilerden Hilal Yüceler de duygularını şöyle kaydetti: "Biz öncelikle bu yola çıktığımızda bu projeyi bir harf notu olarak değil de işitme engelli kardeşlerimizin zihinlerinde kalıcı olmak istedik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda daha fazla sosyal etkinliklere ihtiyaçları olduğunu belirledik. Ben bu etkinliğin diğer şehirlerdeki üniversitelerdeki arkadaşlarımıza örnek olacağını düşünüyorum ve onlarında böyle faaliyetlerde bulunmasını tavsiye ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Ahmet Nuri Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title