Haberler

Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, Halkı Bilgilendirdi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi belediye başkanı Engin Canbaz, vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi belediye başkanı Engin Canbaz, vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Bozkurt belediyesi tarafından yeni yaptırılan belediye düğün sarayında yapılan bilgilendirme toplantısı yaklaşık bin kişinin katılı ile gerçekleşti. Konuşmasında belediye tarafından yapılan hizmetleri anlatan başkan Engin Canbaz, belediye olarak geçtiğimiz iki yılda her alanda 6 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Karadeniz bölgesindeki kuraklık nedeniyle Bozkurt'un da susuzluk yaşadığını belirten Canbaz, "Bazı su kuyularımız kurudu onların yerine yeni kuyu açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. İlçede yapılacak olan yüksek okul binası konusuna da değinen Engin Canbaz, "Üç yıldır bir yurt dışı fonu ile ilgili takıldık üç ayrı firma ile girişimlerimiz oldu fakat yapamadık. Birkaç hayırsever ile görüşmelerimiz var eğer onlardan da sonuç çıkmazsa tekrar başa dönüp kendi imkanlarımız ve hayırseverlerin yardımı ile yüksek okul binasını yapacağız" dedi. Bozkurt'taki nüfus çalışmalarına değinen Canbaz, "Yıllardır söylüyorum birinci adresinizi memleketinize alın diye, bugün bunun önemi daha çok anlaşıldı. Birileri beni kötülemek için kanunsuz iş yaptığımı iddia ettiler fakat son zamanlarda milletvekilleri de bu konuları dile getirmeye başladı" diyerek Ordu'nun nasıl büyükşehir olduğunu anlatarak hemşehrilerine örnek verdi. Konuşmasının son bölümünde kendisi hakkında birilerinin iftira ve fitne çalışması yaptığını belirten Canbaz, şöyle devam etti:

"Her konuya çarpıtıp, uydurup senaryo yazıp insanların aklını karıştırıyorlar. Karşımıza çıkacaksanız hizmetlerin daha güzelini faydalısını yapacağınız iddiası ile çıkabilirsiniz. Sinsice alçakça yalanlarla değil, kimse gelip bana bir şey sormuyor sadece arkamdan konuşuyorlar."

Toplantının sonunda Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylardan etkilenerek yazdığı şiir'i okuyan Canbaz toplantıya katılanlarla beraber Mısır ve Suriye için topluca dua edildi. Bilgilendirme toplantısına, AK Parti ilçe başkanı Cemal Çağlar, İl Genel meclisi üyesi Mehmet Aslan, Belediye meclis üyeleri İbrahim Günaydın, Kamil Özkan, Nuri Kürekçi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın Katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Canbaz Karadeniz Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title