Haberler

Bolu'da 6.uluslararası Beyaz Et Festivali Başlıyor

Bolu'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen ve üç gün sürecek olan Uluslararası Beyaz Et Festivali, bu akşam yapılacak olan Tasavvuf Musikisi Konseri ile başlıyor.

Bolu'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen ve üç gün sürecek olan Uluslararası Beyaz Et Festivali, bu akşam yapılacak olan Tasavvuf Musikisi Konseri ile başlıyor.

Her yıl geleneksel hale gelen 6. Uluslar arası Bolu Beyaz Et Festivali, bu akşam Tasavvuf Musiki Konseri'yle start alıyor. Üç gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde musiki konseri verilecek. Yarın saat 14: 30'da kortej yürüyüşüyle resmi törenler başlayacak. Açılışın ardından Atatürk Anıtı'na çelen bırakılacak. Etkinlikler daha sonra Mehter Takımı gösterisi, yerel halk oyunları gösterisi, Nilgün Tanrıkulu resim yarışmasıyla devam edecek. Saat 16: 30'da tartışma konusu olan ve Necip Fazıl ismini alan Kültür Merkezi'nin açılışı yapılacak. İlk günün akşamında saat 20: 00'da yöre sanatçısı Osman Irmaklı konser verecek.

Festivali ikinci gününde de çeşitli etkinlikler yer alacak. Yerel ve Uluslar arası Halk Oyunları Gösterileri'yle start alacak ikinci günde keçi sağma yarışması yapılacak. Saat 17: 00'de Geredeli Sanatçı Ramazan Çelik sahne alacak ve Boluluları eğlendirecek. Akşam saat 20.30'da ise sunuculuğunu Ebru Güzel ve Vatan Şaşmaz'ın yapacağı konserde Safiye Soyman, eşi Faik Öztürk'le sahneye çıkacak. Hemen ardından saat 22.15'te de ünlü sanatçı Gülşen sevenleriyle buluşacak.

Festivalin son gününde ise Betül Demir ve Volkan Konak konserleri yapılacak. Festival, Volkan Konak konserinin ardından yapılacak havai fişek gösterisiyle sona erecek.

06.09.2012 15: 28: 29

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Volkan Konak Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title