Haberler

Bitlis Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde Görev Yapan ve Terfi Eden 11 Personel ile Görev Süresini Tamamlayıp Başka İllere Ataması Yapılan 15 Rütbeli Personel İçin Tören Düzenlendi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve terfi eden 11 personel ile görev süresini tamamlayıp başka illere ataması yapılan 15 rütbeli personel için tören düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen törende bir açıklama yapan Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, polislerin görevinin devletin kanun ve nizamını temin etmek ve halk ile devlet arasında köprü kurmak olduğunu söyledi. Coşkun, "Türkiye Cumhuriyeti'nin köklü ve temel kurumlarından olan emniyet örgütünün son yıllarda gösterdiği gelişme, altyapı, eğitim düzeyi ve teknoloji kullanımındaki atılımı sevindiricidir. Devletimizin bizlere verdiği her görevin temel ve ana özü, ulusun mutluğunu ve güvencesini sağlamaktır. Sizlerin, bireylerin hak ve özgürlüklerini koruma düşüncesini, çağdaş görev anlayışı ile birleştirerek üzerinize düşen görevleri eksiksiz yaptığınıza ve yapacağınıza inanıyorum. Halkımızın bizlere duyduğu güveni zedelememek ve onlara en iyi hizmeti vermek öncelikli düşüncemiz olmuştur, olmaya devam edecektir. Terfi eden ve ataması yapılan arkadaşlarımın yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Terfi törenine Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, 6. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Tacettin Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, İl Jandarma Komutanı Albay Nurullah Güngör, Vali Yardımcısı Yasin Öztürk ve daire amirleri ile polis memurları katıldı.

(Yİ-AKK-Y)

29.07.2007 15:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title