Haberler

Bimeks, Bodrumspor'un Teknoloji Sponsoru Oldu

B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.

B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.

B.B. Bodrumspor'un Gümbet Mahallesinde bulunan kulüp binasında, B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve Bimeks'in mağaza müdürü Barış Ölçen'in sponsorluk anlaşmasını imzalamasının ardından Ölçen " Bimeks olarak Bodrumspor'un teknoloji sponsoru olduk. Başarılı bir şekilde şampiyonluğa ilerleyen Bodrumspor'a destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bodrumspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

Yapılan anlaşmanın B.B. Bodrumspor için hayırlı olmasını dileyen kulüp başkanı Rıza Karakaya'da " Bimek artık Bodrumsporumuzun teknoloji sponsoru oldu. Knedilerine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

BODRUMSPOR'A BAKLAVA DOPİNGİ

Bölgesel matör Lig 7'inci Grupta mücadele eden B.B. Bodrumspor Pazar günü oynayacağı Eğirdirspor maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirerek kampa girdi. B.B Bodrumspor'un dün (Cuma) Bodrum Şehir Stadı'ndaki antrenmanına gelen Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve oda yöneticileri, futbolculara baklava ikram ederek Eğirdirspor maçı öncesi başarılar diledir.

Maçtan önce son antrenmanını yarın maçın oynanacağı Bodrum Şehir Stadı'nda yapan B.B. Bodrumspor'a antrenman sonrası bir destekte eski futbolculardan geldi. B.B. Bodrumspor'da geçmiş dönemlerde top koşturan futbolcularda, Pazar günü oynanacak olan Eğirdirspor maçı öncesi futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyerek baklava ikram ettiler.

B.B. Bodrumspor ile Eğirdirspor arasında Bodrum Şehir Stadında oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 13: 30'da başlayacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortakent Yahşi Karakaya Bodrum Bimeks Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title