Haberler

Bilecik Valisi Akpınar'dan Okul Ziyareti

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, kentteki okulları ziyaret etti.

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, kentteki okulları ziyaret etti.

Akpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Müdür Yardımcısı Halis Çelik ile şube müdürleri ile ilk olarak Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Özellikle son sınıf öğrencilerini ziyaretinde yapılacak üniversite sınavları öncesi çeşitli tavsiyelerde bulunan ve hedeflerini soran Akpınar, öğrencilere hitaben şunları kaydetti:

"Buradaki 2-3 aylık çalışmanız hayatınızı etkileyecek ve şekil verecek. Bunu iyi değerlendirmelisiniz. Çalışırsanız istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız. Göstereceğiniz başarı doğrudan hayatınızla ilgili olacak. Ne olmak istiyorsanız, burada şekillendireceksiniz. Önünüzde az bir zaman kaldı. Derslerinize ne kadar iyi ve etkili çalışırsanız, çizmiş olduğunuz hayatı belirlersiniz. Nereyi arzu ediyorsanız oraya gidersiniz. Sınavda birbirinizle baş başa kalacaksınız. O bakımdan çok çalışın. Şanslısınız, güzel okullarda okuyorsunuz."

Okul müdürü Hüseyin Tay ve öğretmenlerle görüşen Akpınar, daha sonra Refik Arslan Öztürk Fen Lisesine gitti. Burada okulu müdürü Coşkun Bakırtaş'dan okul hakkında bilgi aldı. Daha sonra Anadolu Lisesinde, okul müdürü Remzi Düven ve idareciler tarafından karşılanan Akpınar ve beraberindekiler, sınıfları ziyaret etti. Akpınar, inşaatı devam eden spor salonunda incelemede bulundu.

Kentteki okul ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Akpınar, "Okullarımızın genel durumu çok iyi. İdareci, öğretmen ve derslik sayıları bakımından çok çok iyi durumdayız. Bilecik genelinde bir sıkıntımız yok. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizle görüştük. Bize intikal eden bir problemde yok. Okullardaki çocuklarımız en iyi şekilde eğitilip, hayata hazırlanıyorlar. Okul idarecilerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Süleyman Şişman Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title